search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 08:36
MENU CLOSE

Πυρκαγιά-Ροβιές: Η άμεση κινητοποίηση της Πυροσβεστική πρόλαβε τα χειρότερα

15.08.2020 15:52
Πυρκαγιά-Ροβιές: Η άμεση κινητοποίηση της Πυροσβεστική πρόλαβε τα χειρότερα - Media

 

Η άμεση κινητοποίηση των πυροσβεστικών δυνάμεων μπορέσαν να ανακόψουν την πορεία της πυρκαγιάς στις Ροβιές της Ευβοίας και να αποτρέψουν την επέκταση της σε κατοικημένες περιοχές, με συνέπεια οι επίγειες δυνάμεις πλέον προσπαθούν να θέσουν υπό έλεγχο τη φωτιά.

Είναι χαρακτηριστικό ότι τα δύο από τα τέσσερα αεροσκάφη μετά τις βολές που έκαναν αποχωρήσαν ήδη, ενώ παραμένουν τα δύο PZL από το αεροδρόμιο της Λαμίας, όπως και τα δύο ελικόπτερα συνεχίζουν να κάνουν βολές σε δυσπρόσιτες περιοχές.

Ήδη στη φωτιά βρίσκονται 21 οχήματα με 52 πυροσβέστες και ένα πεζοπόρο τμήμα, και αυτή τη στιγμή προσπαθούν να περιορίσουν την έκτασή της φωτιάς περιμετρικά, η οποία πλέον δεν εμπνέει καμία ανησυχία, σύμφωνα με τον διευθυντή Πολιτικής Προστασίας Στερεάς Ελλάδας, Ζώη Πολύζο.
 

Φωτογραφίες: evima.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 08:36