search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 03:11
MENU CLOSE

Επίθεση με βιτριόλι: «Θέλω να δώσω απαντήσεις» – Έτοιμη να μιλήσει η 35χρονη κατηγορούμενη

16.08.2020 05:57
Επίθεση με βιτριόλι: Διασκέδαζε σε μπαρ πέντε ημέρες πριν από τη σύλληψή της η 35χρονη (Video) - Media

 

Έτοιμη να δώσει απαντήσεις στα ερωτήματα των ανακριτών δηλώνει η κατηγορούμενη για την επίθεση με βιτριόλι σε βάρος της 34χρονης στην Καλλιθέα.

Τρεις μήνες μετά την αποτρόπαια πράξη, η κατηγορούμενη -σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό Star- δηλώνει: «επιφυλάσσομαι να ζητήσω στο επόμενο διάστημα να με καλέσετε και να δώσω απαντήσεις στις ερωτήσεις. Θέλω να μελετήσω προσεκτικά όλα τα στοιχεία της υπόθεσης».

Ο δικηγόρος της 35χρονης δηλώνει πως υπάρχουν πολλά στοιχεία ακόμη που θα προστεθούν στη δικογραφία με κυριότερο το από πού ή ποιον προμηθεύτηκε το καυστικό υγρό.

H 35χρονη, η οποία βρίσκεται απομονωμένη στις φυλακές της Θήβας και δέχεται επισκέψεις μόνο από στενούς της συγγενείς, έχει πληροφορηθεί ότι η 34χρονη κοπέλα πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο μετά από 84 ημέρες νοσηλείας και πολλές χειουργικές επεμβάσεις.

 

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 03:10