28/11/2020 01:33:07

Χαλκιδική: Άναψαν τα αίματα μεταξύ ιερέα και επιτρόπου σε εκκλησία λόγω… κορωνοϊού

Χαλκιδική: Άναψαν τα αίματα μεταξύ ιερέα και επιτρόπου σε εκκλησία λόγω… κορωνοϊού - Media

 

Άναψαν τα αίματα μεταξύ ιερέα και επιτρόπου σε εκκλησία του Δήμου Ν. Προποντίδας, όταν ο τελευταίος προέτρεπε, σύμφωνα με τα νέα μέτρα και τις εντολές των αρχών, όσους θέλουν να εισέλθουν στο Ναό, να φορέσουν μάσκα.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα xalkidikipolitiki.gr, μόλις ο ιερέας το αντιλήφθηκε, σταμάτησε τη Λειτουργία και κατευθύνθηκε μαινόμενος προς τον επίτροπο, καθώς ήταν αντίθετος με την τήρηση των μέτρων, με αποτέλεσμα να ανάψουν τα αίματα και να χρειαστεί η παρέμβαση των ψυχραιμότερων για να ηρεμήσουν τα πνεύματα. Επίσης, ο ιερέας έσκισε τις κορδέλες που είχαν τοποθετηθεί στις κενές θέσεις για να τηρούνται οι αποστάσεις των νέων μέτρων, δείχνοντας την αντίθεσή του σε όλα αυτά.

Ο κορωνοϊός προκάλεσε το διχασμό χθες, παραμονή της Παναγίας, σε εκκλησία του Δήμου Ν. Προποντίδας, ωστόσο στους περισσότερους Ναούς, αν όχι σε όλους, τα νέα μέτρα τηρήθηκαν και με το παραπάνω.

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.