search
ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 18:37
MENU CLOSE

Έβρος: Συνελήφθη, μετά από καταδίωξη, διακινητής μεταναστών

16.08.2020 09:36
Έβρος: Συνελήφθη, μετά από καταδίωξη, διακινητής μεταναστών - Media

 

Συνελήφθη στο νομό Έβρου, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φερών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης ένας διακινητής, ο οποίος προωθούσε, παράνομα, στο εσωτερικό της χώρας επτά μη νόμιμους μετανάστες.

Συγκεκριμένα οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν σήμα στάσης σε Ι.Χ αυτοκίνητο, ωστόσο ο οδηγός του δεν συμμορφώθηκε, συνέχισε την πορεία του και ακολούθησε καταδίωξη. Στη συνέχεια ο οδηγός ακινητοποίησε το όχημα και τράπηκε σε φυγή σε παρακείμενη αγροτική περιοχή, όμως ακινητοποιήθηκε από τους αστυνομικούς και συνελήφθη.

Στον έλεγχο που ακολούθησε στο εσωτερικό του αυτοκινήτου, διαπιστώθηκε ότι ο δράστης μετέφερε επτά μετανάστες. Ο δράστης θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Τυχερού Αλεξανδρούπολης.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 18:03