search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 11:12
MENU CLOSE

«Άλλο η πολιτική αλλά εκείνη τη μέρα…» – Μήνυμα Σαββίδη στους παίκτες για Μπεσίκτας

16.08.2020 10:23
«Άλλο η πολιτική αλλά εκείνη τη μέρα...» - Μήνυμα Σαββίδη στους παίκτες για Μπεσίκτας - Media

 

Το πρωί της Πέμπτης πήγε στη Νέα Μεσημβρία ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Χρυσόστομος Γκαγκάτσης, για να μεταφέρει σε όλη την ομάδα το μήνυμα του Ιβάν Σαββίδη.

Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ παραμένει καθηλωμένος στο Ροστόφ, ένεκα της πανδημίας και ζήτησε από τον Γκαγκάτση να μιλήσει για λογαριασμό του σε παίκτες και τεχνικό τιμ.

“Θέλω να δώσετε μεγάλη προσοχή, τόσο σε ότι αφορά την υγεία σας, όσο και στο παιχνίδι με την Μπεσίκτας. Μετά τα δύο κρούσματα που είχαμε, πρέπει να προσέξετε πολύ, να αποφεύγετε περιττές μετακινήσεις και να είστε κοντά στις οικογένειές σας” ήταν το πρώτο μήνυμα, που αφορούσε την απειλή του κορωνοϊού, και ο Γκαγκάτσης αναφέρθηκε και στο παιχνίδι με τη Μπεσίκτας, απηχώντας και τις απόψεις του Σαββίδη.

“Είναι ένα παιχνίδι με πολύ μεγάλη σημασία, για τους στόχους της ομάδας, το οποίο αποκτά μεγαλύτερη σημασία λόγω των γεγονότων των ημερών. Άλλο η πολιτική, άλλο το ποδόσφαιρο, αλλά θα πρέπει να γνωρίζετε ότι εκείνη τη μέρα ο ΠΑΟΚ θα εκπροσωπεί όλη την Ελλάδα” ήταν τα λόγια του αντιπροέδρου του ΠΑΟΚ προς την ομάδα.

Πηγή: FORZA

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 11:11