search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 16:37
MENU CLOSE

Ηλεία: Ακυρώθηκε λόγω κορωνοϊού η συναυλία του Κώστα Αργυρού στην Κουρούτα

16.08.2020 10:53
Ηλεία: Ακυρώθηκε λόγω κορωνοϊού η συναυλία του Κώστα Αργυρού στην Κουρούτα - Media

 

Ακυρώθηκε τελικά η συναυλία με τον Κώστα Αργυρό που είχε προγραμματιστεί για το βράδυ του Σαββάτου στον Ιππικό Όμιλο Κουρούτας, στην Ηλεία, κατόπιν παρέμβασης του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη.

Πριν την έναρξη της συναυλίας, στον χώρο βρέθηκαν αστυνομικοί που ζήτησαν να εφαρμοστούν στο ακέραιο οι διατάξεις και τα υγειονομικά πρωτόκολλα για τον κορωνοϊό. Εν τέλει οι διοργανωτές αποφάσισαν να ακυρώσουν την εκδήλωση.

Η προοπτική πραγματοποίησης της συναυλίας είχε ανησυχήσει κατοίκους της περιοχής, οι οποίοι είχαν έρθει σε επικοινωνία με το οικείο αστυνομικό τμήμα.

Εξάλλου, σε δηλώσεις του στο protothema.gr, ο Νίκος Χαρδαλιάς είχε ξεκαθαρίσει ότι «καμία συναυλία ή πάρτι ή συνάντηση δεν θα γίνει οπουδήποτε στη χώρα με πάνω από 100 άτομα σε ανοιχτό χώρο ή 50 σε κλειστό χώρο, όλα καθιστά, με μάσκες και σε απόσταση 2 μέτρων η μια καρεκλά από την άλλη. Καμία έκπτωση σε θέματα δημόσιας υγείας. Οι ελεγκτικοί μηχανισμοί του Κράτους θα είναι εκεί».

Η επίσημη ανακοίνωση των διοργανωτών έχει ως εξής: «Ο κύριος Παπαγεωργίου σεβόμενος την δημόσια υγεία και τους κανόνες της σημερινής εποχής σε συνεννόηση με τον κύριο Κωνσταντίνο Αργυρό ματαίωσαν την σημερινή εκδήλωση στον Ιππικό Όμιλο Κουρούτας και εύχονται σε όλο τον κόσμο χρόνια πολλά».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 16:37