05/12/2020 01:02:29

Διαψεύδουν τον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ για το «Παπαγεωργίου» πηγές του υπουργείου Υγείας

Διαψεύδουν τον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ για το «Παπαγεωργίου» πηγές του υπουργείου Υγείας - Media

 

Τον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλη Γιαννάκο, που τόνισε την ανάγκη να γίνονται τακτικά τεστ σε όλους τους υγειονομικούς υπαλλήλους, διαψεύδουν πηγές του υπουργείου Υγείας. 

Όπως αναφέρουν, το πρωτόκολλο εφαρμόστηκε κατά γράμμα. 

Μάλιστα, σημειώνουν, σύμφωνα με την εγκύκλιο που έχει αποσταλεί σε όλες τις υγειονομικές δομές της χώρας (Νοσοκομεία, Κέντρα Υγείας, ΤΟΜΥ), έπειτα από εντολή του Υπουργού Υγείας Βασίλη Κικίλια, κάθε εργαζόμενος στο Ε.Σ.Υ. υποβάλλεται υποχρεωτικά σε μοριακό έλεγχο (PCR) μόλις επιστρέψει από κανονική άδεια.

Οι ίδιες πηγές τονίζουν πως οι συγκεκριμένοι υγειονομικοί υπάλληλοι προσήλθαν στο Νοσοκομείο τηρώντας όλα τα Μέτρα Ατομικής Προστασίας, έγινε η δειγματοληψία σύμφωνα με το πρωτόκολλο και παρέμειναν στο χώρο του Νοσοκομείου ώσπου να βγει το αποτέλεσμα (4 ώρες), οπότε αποχώρησαν και τέθηκαν σε κατ' οίκον περιορισμό.

«Η επίμονη προσπάθεια των γνωστών εμπόρων fake news να "κερδίσουν" λίγη δημοσιότητα πανικοβάλλοντας τους συμπολίτες μας, πέφτει για μία ακόμη φορά στο κενό», σχολιάζουν οι ίδιες πήγες δημοσιεύματα που αφορούν τα επιβεβαιωμένα κρουσμάτων σε υγειονομικούς στο Νοσοκομείο"Παπαγεωργίου".

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.