search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 15:30
MENU CLOSE

Διαψεύδουν τον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ για το «Παπαγεωργίου» πηγές του υπουργείου Υγείας

16.08.2020 15:39
Διαψεύδουν τον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ για το «Παπαγεωργίου» πηγές του υπουργείου Υγείας - Media

 

Τον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλη Γιαννάκο, που τόνισε την ανάγκη να γίνονται τακτικά τεστ σε όλους τους υγειονομικούς υπαλλήλους, διαψεύδουν πηγές του υπουργείου Υγείας. 

Όπως αναφέρουν, το πρωτόκολλο εφαρμόστηκε κατά γράμμα. 

Μάλιστα, σημειώνουν, σύμφωνα με την εγκύκλιο που έχει αποσταλεί σε όλες τις υγειονομικές δομές της χώρας (Νοσοκομεία, Κέντρα Υγείας, ΤΟΜΥ), έπειτα από εντολή του Υπουργού Υγείας Βασίλη Κικίλια, κάθε εργαζόμενος στο Ε.Σ.Υ. υποβάλλεται υποχρεωτικά σε μοριακό έλεγχο (PCR) μόλις επιστρέψει από κανονική άδεια.

Οι ίδιες πηγές τονίζουν πως οι συγκεκριμένοι υγειονομικοί υπάλληλοι προσήλθαν στο Νοσοκομείο τηρώντας όλα τα Μέτρα Ατομικής Προστασίας, έγινε η δειγματοληψία σύμφωνα με το πρωτόκολλο και παρέμειναν στο χώρο του Νοσοκομείου ώσπου να βγει το αποτέλεσμα (4 ώρες), οπότε αποχώρησαν και τέθηκαν σε κατ’ οίκον περιορισμό.

«Η επίμονη προσπάθεια των γνωστών εμπόρων fake news να “κερδίσουν” λίγη δημοσιότητα πανικοβάλλοντας τους συμπολίτες μας, πέφτει για μία ακόμη φορά στο κενό», σχολιάζουν οι ίδιες πήγες δημοσιεύματα που αφορούν τα επιβεβαιωμένα κρουσμάτων σε υγειονομικούς στο Νοσοκομείο”Παπαγεωργίου”.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 15:29