search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 12:37
MENU CLOSE

Περιφέρεια Αττικής: Τηλεργασία 7 ημερών για τους υπαλλήλους που επιστρέφουν από άδεια

17.08.2020 09:45
Περιφέρεια Αττικής: Τηλεργασία 7 ημερών για τους υπαλλήλους που επιστρέφουν από άδεια - Media

 

Με αφορμή την έξαρση των κρουσμάτων κορωνοϊού σε όλη τη χώρα και ιδιαίτερα στην Αττική και προκειμένου να σταματήσει η διασπορά του ιού, κατόπιν εντολής του Περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργου Πατούλη, οι υπάλληλοι της Περιφέρειας Αττικής που επιστρέφουν από κανονική άδεια θα παρέχουν εξ αποστάσεως εργασία για επτά ημερολογιακές ημέρες.

Όπως διευκρινίζεται στο σχετικό έγγραφο που εστάλη από τον Εκτελεστικό Γραμματέα της Περιφέρειας Ι. Σελίμη προς όλες τις Γενικές Διευθύνσεις της Περιφέρειας, σε ό,τι αφορά στους υπαλλήλους που ανήκουν σε κλάδους ή υπηρετούν σε οργανικές μονάδες οι αρμοδιότητες των οποίων συνδέονται με την πρόληψη και την αντιμετώπιση της διάδοσης του κορονοϊού, ο τρόπος εργασίας τους «θα προσδιορίζεται εξατομικευμένα κατόπιν συνεννόησης με τους Προϊσταμένους των Υπηρεσιών τους».

Σε δηλώσεις του ο κ. Πατούλης επισημαίνει τα εξής: «Προστατεύουμε τους εργαζόμενους μας αλλά και τις ευπαθείς ομάδες, με στόχο να ελαχιστοποιήσουμε τον κίνδυνο διασποράς του ιού στην Αττική. Η διασφάλιση της δημόσιας υγείας είναι ύψιστη προτεραιότητά μας, αυτή την κρίσιμη περίοδο και προς αυτή την κατεύθυνση θα συνεχίζουμε με στοχευμένα μέτρα να θωρακίζουμε τους πολίτες και την Αττική μας. Αυτή τη δύσκολη εθνική μάχη θα τη δώσουμε όλοι μαζί, με ομοψυχία, ψυχραιμία και ενότητα».

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 12:36