search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 00:19
MENU CLOSE

Καστοριά: Κινητό «βόμβα» εξερράγη στα χέρια του χρήστη

17.08.2020 12:07
Καστοριά: Κινητό «βόμβα» εξερράγη στα χέρια του χρήστη - Media

 

Λαχτάρησε για τα καλά ένας άνδρας από την Καστοριά όταν, την στιγμή που πατούσε τα πλήκτρα του κινητού τηλεφώνου του τις πρωινές ώρες του Σαββάτου, εκείνο… εξερράγη στα χέρια του και οι φλόγες που ξεπήδησαν από την συσκευή επεκτάθηκαν αμέσως στο σπίτι του!

Το παρ’ ολίγον θύμα, που ευτυχώς δεν τραυματίστηκε από την έκρηξη, «πάγωσε» όταν είδε τον καναπέ όπου καθόταν να αρπάζει φωτιά, ενώ και η σύζυγός του που έτρεξε κοντά του και προσπάθησε να σβήσει τις φλόγες τρομοκρατήθηκε όταν αυτές επεκτάθηκαν και στα ρούχα που φορούσε!

Χάρη στην ψυχραιμία του, το ζευγάρι έσβησε μόνο του τη φωτιά που προκάλεσε η έκρηξη, ενώ στη συνέχεια ο σύζυγος ανήρτησε στην σελίδα του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης τις φωτογραφίες από το κατεστραμμένο κινητό και τα καμένα ρούχα της συζύγου του.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 00:10