search
ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 21:54
MENU CLOSE

Υπό έλεγχο η φωτιά στον Ερημίτη Κέρκυρας – Κάηκαν 130 στρέμματα δάσους

17.08.2020 12:11
Τρίκαλα: Τραγικός θάνατος 61χρονου σε αποθήκη που πήρε φωτιά - Media

 

Υπό έλεγχο τέθηκε η φωτιά που ξέσπασε την Κυριακή το απόγευμα στην Κέρκυρα, στην περιοχή Αγίου Στεφάνου, στον Ερημίτη. Στην περιοχή παραμένει ισχυρή πυροσβεστική δύναμη, ενώ ρίψεις νερού πραγματοποιήθηκαν το πρωί και από δύο ιπτάμενα μέσα στης Πυροσβεστικής.

Όπως ανέφερε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κέρκυρας, πύραρχος, Νίκος Κολοβός, «η φωτιά έχει οριοθετηθεί, ενώ σε επιφυλακή βρίσκεται μεγάλη δύναμη της πυροσβεστικής υπηρεσίας, για τυχόν αναζωπύρωση».

Σύμφωνα με τον σημερινό απολογισμό της πύρινης λαίλαπας, έχουν καεί ολοσχερώς 130 στρέμματα δασικής έκτασης, πυκνής βλάστησης, ενώ στην περιοχή αναμένεται και κλιμάκιο της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού (ΔΑΕΕ), προκειμένου, σε συνεργασία με το ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κέρκυρας, να διερευνήσουν τα αίτια της εκδήλωσης πολλαπλών εστιών της πυρκαγιάς στην περιοχή.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 20:24