search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 07:27
MENU CLOSE

Σάλος με την Άμπερ Χερντ στο διαδίκτυο επειδή μπήκε χωρίς σουτιέν σε τζαμί Κωνσταντινούπολης

17.08.2020 15:29
Σάλος με την Άμπερ Χερντ στο διαδίκτυο επειδή μπήκε χωρίς σουτιέν σε τζαμί Κωνσταντινούπολης  - Media

 

Οργισμένες αντιδράσεις προκάλεσε η πρώην σύζυγος του Τζόνι Ντεπ τόσο γιατί φόρεσε την χιτζάμπ ως αξεσουάρ όσο και γιατί όπως παρατήρησαν οι χρήστες του διαδικτύου δεν δεν φορούσε σουτιέν μέσα από το μπλουζάκι.

Η ηθοποιός βρίσκεται για διακοπές στην Κωνσταντινούπολη και όπως έδειξε από τις αναρτήσεις της επισκέφθηκε ορισμένα από τα τζαμιά της πόλης. Ωστόσο, μάλλον δεν το φανταζόταν ότι η αμφίεση της σε αυτά θα προκαλούσε σωρεία αντιδράσεων ειδικά των χρηστών του twitter. 

«Πραγματικά μπήκε σε ένα τζαμί στην Κωνσταντινούπολη με τις θηλές της να φαίνονται έτσι; Ασεβής!» λέει ένας από τους χρήστες του twitter.

«Η Amber Heard, η ακτιβίστρια και η ανθρωπίστρια που ενδιαφέρεται περισσότερο να δείξει τις θηλές της σε μια φωτογραφία instagram παρά να ντυθεί με σεβασμό για την περίσταση. Λυπάμαι Κωνσταντινούπολη πρέπει να την αντιμετωπίσετε» αναφέρει άλλος. 

«Δεν έχει κανέναν σεβασμό για τις θρησκείες και το έχουμε δει πολλές φορές. Χρησιμοποιεί τη χιτζάμπ ως αξεσουάρ» έγραψε χαρακτηριστικά άλλος χρήστης του twitter.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 07:24