search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 01:57
MENU CLOSE

«For Life»: Το ισχυρό «χαρτί» του Mega έρχεται σε πρώτη τηλεοπτική μετάδοση

18.08.2020 08:08
O Γιώργος Τσαντάκης αναλύει το ΑΕΚ–Παναθηναϊκός στο ΟΠΑΠ Game Time - Media

 

Για πρώτη φορά στην ελληνική τηλεόραση, μέσα από το MEGA, έρχεται η σειρά «For Life» στους τηλεοπτικούς μας δέκτες.

Ένας φυλακισμένος γίνεται δικηγόρος, αναλαμβάνοντας υποθέσεις άλλων κρατουμένων, ενώ παράλληλα παλεύει να ανατρέψει τη δική του παράνομη καταδίκη.

Ο πρωταγωνιστής, Άαρον Ουάλας (Νίκολας Πίνοκ) είναι ένας πρώην ιδιοκτήτης μπαρ, που καταδικάστηκε ισόβια για διακίνηση ναρκωτικών, ενώ στην πραγματικότητα η παγίδα στήθηκε από έναν από τους υπαλλήλους του.

Εκτίοντας την ποινή του, χωρίς δυνατότητα απαλλαγής, του δίνεται η άδεια να ασκήσει τον νόμο και εργάζεται πια για να βοηθήσει τους συγκρατούμενους του, ως συνήγορος τους στο δικαστήριο. Ο αγώνας του θα αναδείξει τις ελλείψεις στο νομικό σύστημα της χώρας, αλλά ταυτόχρονα θα εμπνεύσει δείχνοντας πώς ένα άτομο μπορεί να κάνει τη διαφορά, όταν παλεύει για την αλήθεια.

Σύμμαχος του είναι η άκρως προοδευτική διευθύντρια φυλακών, η Σαφίγια (Ιντίρα Βάρμα), ενώ εμπόδια και δυσκολίες του προκαλεί ο εισαγγελέας Μάσκινς (Μπόρις Μακγίβερ), που είναι εκείνος που ευθύνεται για την καταδίκη του.

Πίσω του έχει αφήσει την γυναίκα του Μαρί (Τζόι Μπράιαντ), αλλά και την κόρη του Τζάσμιν (Τάιλα Χάρις), η οποία ήταν μωρό όταν συνελήφθη. Πώς συνεχίζουν τη ζωή τους και πόσο εύκολο είναι να στηρίξουν τον Άαρον στον νέο του ρόλο;

Σε πρώτη πανελλήνια τηλεοπτική μετάδοση, η δραματική σειρά «For Life» έρχεται στις οθόνες σας με μια ιστορία που θα σας καθηλώσει, αφού τα έχει όλα! Πολιτικές ίντριγκες, συμφωνίες κάτω από το τραπέζι, αμφιλεγόμενη απόδοση δικαιοσύνης, διαφθορά στην αστυνομία και τις φυλακές και ρατσισμός είναι μερικά από τα θέματα που κυριαρχούν, με βασική κινητήριο δύναμη τις ανθρώπινες σχέσεις.

Δραματική, αστυνομική σειρά – Αμερικανική παραγωγή του 2020. Συμπαραγωγή του ABC και της Sony

Σενάριο: Χανκ Στέινμπεργκ

Παίζουν: Νίκολας Πίνοκ (Άαρον Ουάλας), Ιντίρα Βάρμα (Σαφίγια Μάσρι), Τζόι Μπράιαντ Μαρί Ουάλας), Μέρι Στιούαρτ Μάστερσον (Άνια Χάρισον), Ντόριαν Μίσικ (Τζαμάλ Μπίσποπ), Τάιλα Χάρις (Τζασμίν Ουάλας), Μπόρις Μακγίβερ (Γκλεν Μάσκινς)

Πηγή: zappit.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 01:43