search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 22:40
MENU CLOSE

Σπάνια φωτογραφία: Η Τζένη Καρέζη ποζάρει στο διαμέρισμά της στο Κολωνάκι (Photo)

18.08.2020 13:25
Σπάνια φωτογραφία: Η Τζένη Καρέζη ποζάρει στο διαμέρισμά της στο Κολωνάκι (Photo) - Media

 

Μια από τις πιο αγαπητές σταρ που πέρασαν ποτέ από τον ελληνικό κινηματογράφο είναι χωρίς αμφιβολία η αξέχαστη Τζένη Καρέζη.

Μελαχρινή, φινετσάτη, πανέμορφη, με βλέμμα που καθήλωνε το κοινό κάθε φορά που η κάμερα έκανε γκρο πλαν στο αψεγάδιαστο πρόσωπό της, η Τζένη Καρέζη σημάδεψε όσο λίγες τον ελληνικό κινηματογράφο. Με το ταλέντο της να είναι ασυγκράτητο, η αξέχαστη ηθοποιός θεωρείται πια ένας θρύλος.

Στο επίσημο λογαριασμό του Έλληνα φωτογράφου Κλεισθένη στο Instagram κανείς περιηγείται στις ένδοξες στιγμές του ελληνικού σινεμά, αφού από τον φακό του έχουν περάσει κάποιες από τις σπουδαιότερες προσωπικότητες της εγχώριας μεγάλης οθόνης.

Μια από αυτές ήταν και η Τζένη Καρέζη. Σε πρόσφατη ανάρτησή του είδαμε ένα σπάνιο κλικ από μια φωτογράφιση που είχε πραγματοποιήσει ο Κλεισθένης στο διαμέρισμα της Τζένης Καρέζη στο Κολωνάκι. Στη φωτογραφία, βλέπουμε τη σταρ να ποζάρει με ένα chic & simple σύνολο που ταιριάζει ιδανικά στην ανεπιτήδευτη κομψότητά της. Την ίδια χρονιά, θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον Ζάχο Χατζηφωτίου, με τον οποίο θα μείνει παντρεμένη για δύο χρόνια.

«Η αξέχαστη Τζένη Καρέζη σε μια υπέροχη φωτογράφιση με το φακό του Κλεισθένη στο διαμέρισμα της στο Κολωνάκι το 1962. Την συγκεκριμένη χρονιά, με την καριέρα της να σημειώνει μεγάλη επιτυχία στο θέατρο και στον κιν/φο, θα πραγματοποιήσει και τον πρώτο της γάμο με τον Bon viveur της εποχής Ζάχο Χατζηφωτίου αποτελώντας το κοσμικό γεγονός της χρονιάς» διαβάζουμε στη λεζάντα της απίθανης φωτογραφίας.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η αξέχαστη Τζένη Καρέζη σε μια υπέροχη φωτογράφιση με το φακό του Κλεισθένη στο διαμέρισμα της στο Κολωνάκι το 1962. Την συγκεκριμένη χρονιά, με την καριέρα της να σημειώνει μεγάλη επιτυχία στο θέατρο και στον κιν/φο, θα πραγματοποιήσει και τον πρώτο της γάμο με τον Bon viveur της εποχής Ζάχο Χατζηφωτίου αποτελώντας το κοσμικό γεγονός της χρονιάς.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kleisthenis Daskalakos (@studio_kleisthenis) στις

Πηγή: bovary.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 22:40