search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 18:08
MENU CLOSE

Έσπασε τα κοντέρ το χρυσό κολιέ της Μισέλ Ομπάμα στο Twitter -Το αναζητούσαν όλοι (Photo)

18.08.2020 13:34
Έσπασε τα κοντέρ το χρυσό κολιέ της Μισέλ Ομπάμα στο Twitter -Το αναζητούσαν όλοι (Photo) - Media

 

«Φωτιά» στο διαδίκτυο έβαλε η Μισέλ Ομπάμα όχι μόνο με την ομιλία της στο χθεσινό συνέδριο των Δημοκρατικών, αλλά και με το χρυσό κολιέ που φορούσε, στέλνοντας ένα μήνυμα στους Αμερικανούς ψηφοφόρους.

Η πρώην Πρώτη Κυρία έδωσε μια παθιασμένη ομιλία την πρώτη ημέρα του συνεδρίου, λέγοντας στους Αμερικανούς να «ψηφίσουμε όπως κάναμε το 2008 και το 2012», υπογραμμίζοντας όμως το θέμα φορώντας ένα χρυσό κολιέ που έγραφε τη λέξη «vote» (ψηφίζω).

Φυσικά, το κολιέ έγινε viral αμέσως και μάλιστα δημοφιλής αναζήτηση κατά την τελευταία ώρα του συνεδρίου, όπως ανέφερε το Google Trends στο Twitter.

«Κάποιος να βρει αμέσως αυτό το κολιέ της Μισέλ Ομπάμα, σας παρακαλώ. Θέλω να το φοράω κάθε μέρα για το υπόλοιπο της ζωής μου», έγραψε ένας χρήστης του Twitter. «Πού μπορώ να βρω το κολιέ Vote της Μισέλ Ομπάμα», πόσταρε κάποιος άλλος, ενώ ένας τρίτος ανέφερε: «Το συνέδριο των Δημοκρατικών άξιζε κατά 95% για τις ομιλίες και κατά 5% για το κολιέ της Μισέλ Ομπάμα».

Πάντως, όπως αποδείχθηκε, το χρυσό κολιέ που φορούσε η πρώην Πρώτη Κυρία δημιουργήθηκε κατά παραγγελία από την ByChari, μια γυναικεία εταιρεία με έδρα το Λος Aντζελες. Η ιδιοκτήτρια της εταιρείας, η 36χρονη Χάρι Κούθμπερτ, δήλωσε στο Daily Beast πως δεν είχε ιδέα πως η Μισέλ Ομπάμα θα φορούσε το κολιέ της στην εμφάνισή της στο συνέδριο, μέχρι που το είδε στον λαιμό της σε ένα στιγμιότυπο από το βίντεο που παρακολούθησε η μητέρα της στο CNN. «Ηταν σουρεαλιστικό», είπε η Κούθμπερτ. «Καθόμουν στο γραφείο και έκλαιγα».

Η σχεδιάστρια πρόσθεσε πως η στιλίστρια της Μισέλ Ομπάμα είχε παραγγείλει το κολιέ των 430 δολαρίων αρκετές εβδομάδες πριν από την ομιλία της, αλλά δεν είχε διευκρινίσει πότε θα το φορούσε. Και η ίδια, πριν από το τηλεφώνημα αυτό, είχε δημιουργήσει ένα κολιέ με τη λέξη Vote για τον εαυτό της και είχε δημοσιεύσει τη φωτογραφία στο Instagram της εταιρείας της τον Νοέμβριο του 2018, λίγο πριν τις προηγούμενες εκλογές στις ΗΠΑ..

«Σπάνια εκφράζω τις πολιτικές μου απόψεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αλλά υπάρχει μεγάλος κίνδυνος για εμάς ως γυναίκες και άτομα που δεν κάνουμε αυτό που πρέπει», λέει η λεζάντα, στην οποία εικονίζεται με το κόσμημα. «Ενθαρρύνω τους πάντες να βγουν και να ψηφίσουν αύριο. Κάντε τη φωνή σας να ακουστεί» πρόσθεσε η σχεδιάστρια.

Πηγή: iefimerida.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 18:08