search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 09:44
MENU CLOSE

Τζόυς Ευείδη: Δεν άντεχα να με βλέπω στο Ρετιρέ – Ο Δαλιανίδης ήταν… δόκτωρ Τζέκιλ και μίστερ Χάιντ

18.08.2020 18:12
Τζόυς Ευείδη: Δεν άντεχα να με βλέπω στο Ρετιρέ - Ο Δαλιανίδης ήταν… δόκτωρ Τζέκιλ και μίστερ Χάιντ - Media

 

Για το «Ρετιρέ» και τον Γιάννη Δαλιανίδη μίλησε σε συνέντευξή της στο Open TV  και την εκπομπή «Καλοκαίρι not» η Τζόυς Ευείδη.

«Εγώ ήμουν από τους πολύ τυχερούς που δεν με έβριζε ο Δαλιανίδης, αλλά γενικώς τα… έχωνε αλύπητα. Έχω να θυμάμαι την εξαιρετική σχέση με τον Γιάννη, που ήταν… δόκτωρ Τζέκιλ και μίστερ Χάιντ. Ήταν στο γύρισμα ένα φοβερός δικτάτωρ, αυστηρός και ανελέητος και μετά βγαίναμε όλοι μαζί και ήταν η χαρά του παιδιού, μας κερνούσε, τα πίναμε, χορεύαμε. Και έλεγε ότι “εγώ δεν βρίζω, μιλάω σε έντονο ύφος» είπε η ηθοποιός.

«Το Ρετιρέ δεν το έβλεπα όταν παιζόταν γιατί δεν άντεχα να με βλέπω, δεν μου άρεσα καθόλου. Τους Μεν και Δεν τους αγάπησα πολύ, περνούσα πολύ ωραία. Ήμασταν μια παρέα του τρελού, γελούσαμε πολύ την ώρα της δουλειάς. Πολλά πλάνα που κρατήθηκαν ήταν μπούρδες που κάναμε πάνω στη λήψη και όχι στην πρόβα» πρόσθεσε.

Για το «Καφέ της Χαράς» είπε: «Στο Καφέ της Χαράς είχαμε γυρίσματα σε ένα ξωκλήσι έξω από τα Κιούρκα και χρειάστηκε να αλλάξουμε ρούχα μέσα στο ξωκλήσι, το οποίο ήταν έρημο. Κι έγινε μια μανούρα τρελή, ήρθε μια κυρία και φώναζε “τι είναι αυτά; Δεν επιτρέπεται” και μας πέταξαν έξω και ξεβρακωθήκαμε στη φύση».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 09:44