search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 17:46
MENU CLOSE

Θα πλημμύριζαν με κοκαΐνη τα νυχτερινά κέντρα της Σαντορίνης

19.08.2020 06:30
Θα πλημμύριζαν με κοκαΐνη τα νυχτερινά κέντρα της Σαντορίνης - Media

Η προοπτική του γρήγορου και «μαύρου» κέρδους έκανε απρόσεκτους τρεις νεαρούς αλλοδαπούς που είχαν στην κατοχή τους μεγάλη ποσότητα κοκαΐνης και αναζητούσαν αγοραστή που θα την διέθετε προς πώληση σε χρήστες στα νυχτερινά κέντρα της Σαντορίνης!

Έτσι, δεν υποπτεύθηκαν την παγίδα, όταν ένας προσποιήθηκε τον υποψήφιο αγοραστή και ήρθε σε επαφή μαζί τους. Αφού συμφώνησαν να του πουλήσουν κοκαΐνη βάρους 709,7 γραμμαρίων έναντι του πόσου των 20.000 ευρώ, έκλεισαν ραντεβού μαζί του για να γίνει η αγοραπωλησία. Στο σημείο της συνάντησης έφτασαν με μοτοσικλέτα δυο από τους αλλοδαπούς ηλικίας 19 και 21 χρόνων, οι οποίοι συνελήφθησαν μόλις παρέλαβαν τα προσημειωμένα χρήματα.

Σύμφωνα με το Πρωτο ΘΕΜΑ, όπως διαπιστώθηκε, μαζί με έναν ακόμη 23χρονο συνεργό τους που ταυτοποιήθηκε και αναζητείται ως προμηθευτής της κοκαΐνης, ο ένας αναλάμβανε την πώληση του ναρκωτικού ενώ άλλος είχε ρόλο τσιλιαδόρου. Η κοκαΐνη κατασχέθηκε μαζί με τη μοτοσικλέτα ως μέσο μεταφοράς των ναρκωτικών και δυο κινητά και οι δυο νεαροί οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Νάξου, που τους άσκησε δίωξη για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης και διακίνηση ναρκωτικών.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 17:45