search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 06:57
MENU CLOSE

«Όχι» στον Τανιμανίδη για συμμετοχή του σε σποτ για τον κορωνοϊό

19.08.2020 14:47
«Όχι» στον Τανιμανίδη για συμμετοχή του σε σποτ για τον κορωνοϊό - Media

 

«Πόρτα» έφαγε ο Σάκης Τανιμανίδης από τον ΕΟΔΥ, αφού όταν προθυμοποιήθηκε για να μετάσχει σε σποτ (που θα απευθύνεται στους νέους) για τον κορωνοϊό η πρόταση του δεν προχώρησε! Να θυμίσουμε ότι ο παρουσιαστής και η σύζυγος του Χριστίνα Μπόμπα είχαν προσβληθεί την περασμένη άνοιξη από τον ιό.

Σύμφωνα με πληροφορίες της στήλης «Βηματοδότης» εκτός από τον Στέφανο Τσιτσιπά που ετοίμασε μόνος του το σποτ που ήδη προβάλλεται, υπήρξαν και άλλοι σελέμπριτι που προθυμοποιήθηκαν για σποτ. Για παράδειγμα προθυμοποιήθηκε η Ολυμπιονίκης Κατερίνα Στεφανίδη, που δεν αποκλείεται προσεχώς να τη δούμε σε σποτ για τον περιορισμό της διασποράς του Covid-19. Υπήρξαν όμως και άλλοι, που είτε προθυμοποιήθηκαν μόνοι τους είτε τους βολιδοσκόπησαν αρμοδίως. Εις εξ αυτών ήταν ο τραγουδιστής του λαϊκού και της ποπ Κ. Αργυρός δημοφιλέστατος στους νέους (και στις νέες).

Πηγή: enimerosi24.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:33