search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 08:52
MENU CLOSE

Άγριες Μέλισσες: Στον «αέρα» το τρέιλερ για τη νέα σεζόν (Video)

19.08.2020 16:01
Άγριες Μέλισσες: Στον «αέρα» το τρέιλερ για τη νέα σεζόν (Video) - Media

 

Καταιγιστικές εξελίξεις επιφυλάσσει ο  δεύτερος κύκλος της σειράς Άγριες Μέλισσες για τις ζωές των ηρώων της σειράς και πολλές εκπλήξεις για τους τηλεθεατές.

Στο επίκεντρο για ακόμα μια φορά, η Ελένη, η οποία παραπέμπεται σε δίκη με την κατηγορία του φόνου του Σέργιου Σεβαστού, κινδυνεύοντας ακόμα και με θανατική ποινή.

Στο τρέιλερ για τη νέα σεζόν, το οποίο μόλις ξεκίνησε να προβάλλεται στον ΑΝΤ1, η Ελένη παραπέμπεται σε δίκη με την κατηγορία του φόνου Α΄Βαθμού, κινδυνεύοντας με την εσχάτη των ποινών.

«Σας παραπέμπω σε δίκη με την κατηγορία του φόνου Α΄βαθμού. Θα ζητήσω την εσχάτη των ποινών», ακούγεται να λέει μια φωνή, ενώ στα πλάνα η Ελένη βγαίνει από το κρατητήριο δίπλα στον Προύσαλη αντιμετωπίζοντας την οργή του πλήθους που φωνάζει: «Φόνισσα!».

Το τρέιλερ κλείνει με τις τρεις αδελφές να κάνουν μια αγκαλιά και την ατάκα της Ελένης να προοικονομεί τα όσα θα τους βρουν… «Μπορεί να είναι η τελευταία μας αγκαλιά», λέει χαρακτηριστικά η ηρωίδα.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 08:51