search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 02:39
MENU CLOSE

Τραγωδία: Βρέφος που έπασχε από καρδιοπάθεια πέθανε αφού προσβλήθηκε από τον νέο κορωνοϊό

19.08.2020 16:32
Τραγωδία: Βρέφος που έπασχε από καρδιοπάθεια πέθανε αφού προσβλήθηκε από τον νέο κορωνοϊό	 - Media

 

Ένα βρέφος τεσσάρων μηνών που έπασχε από καρδιολογικά προβλήματα πέθανε στην Πορτογαλία, από επιπλοκές του νέου κορονοϊού, ανακοίνωσαν σήμερα οι υγειονομικές αρχές.

Το κοριτσάκι έπασχε εκ γενετής από «αρκετά σοβαρή» καρδιοπάθεια, εξήγησε η γενική διευθύντρια Υγείας, Γκράσα Φρέιτας, σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε. Το μωρό προσβλήθηκε από Covid-19 η οποία του προκάλεσε μυοκαρδίτιδα, με αποτέλεσμα να αφήσει την τελευταία του πνοή στο παιδιατρικό νοσοκομείο της Λισαβόνας όπου νοσηλευόταν.

Οι θάνατοι παιδιών από Covid-19 είναι σπάνιοι. Στα τέλη Μαΐου η Ελβετία ανακοίνωσε τον θάνατο ενός βρέφους που είχε μολυνθεί από τον νέο κορονοϊό.

Από την έναρξη της πανδημίας, στην Πορτογαλία, μια χώρα περίπου 10 εκατομμυρίων κατοίκων, έχουν πεθάνει 1.786 άνθρωποι και έχουν μολυνθεί συνολικά 54.701.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 01:43