search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 11:04
MENU CLOSE

Ηράκλειο: «Φύλαξαν» δεκάδες χιλιάδες ευρώ σε παλιόρουχα και κατέληξαν στα σκουπίδια!

20.08.2020 09:47
Ηράκλειο: «Φύλαξαν» δεκάδες χιλιάδες ευρώ σε παλιόρουχα και κατέληξαν στα σκουπίδια! - Media

 

Μια απίστευτη περιπέτεια έζησε πριν λίγες ημέρες, σύμφωνα με τις πληροφορίες, μια οικογένεια σε οικισμό της Μεσαράς, στο νότο του Ηρακλείου. 

Η προσπάθειά τους να “κρύψουν” σε ασφαλές μέρος ένα σημαντικό χρηματικό ποσό, λίγο έλλειψε να τους στοιχίσει πολύ ακριβά! 

Όπως αναφέρει το cretalive.gr, τα περίπου 25.000 ευρώ, που ήταν σε δεσμίδες είχαν “καταχωνιαστεί” σε κάποια παλιόρουχα, στο πατρικό σπίτι της οικογένειας, με την εκτίμηση ότι κανείς δεν θα σκεφτεί να ψάξει εκεί.

Έλα όμως που αποφάσισε η ηλικιωμένη γιαγιά να κάνει “γενική” καθαριότητα στο σπίτι και να πετάξει στα σκουπίδια ότι θεωρούσε άχρηστο!

Αυτό και έπραξε, πετώντας στον κάδο και τα παλιόρουχα με τα χρήματα, χωρίς φυσικά να έχει καμία γνώση για τον μικρό “θησαυρό”. Και για να συμπληρωθεί η ατυχία, το απορριμματοφόρο πέρασε σχεδόν αμέσως και περισυνέλεξε ότι υπήρχε στον κάδο! 

Όπως είναι φυσικό, όταν έγινε αντιληπτό ότι τα χρήματα οδεύουν προς την χωματερή, η οικογένεια ξεκίνησε ένα “αγώνα δρόμου”.

Ζήτησε τη βοήθεια των αρμοδίων του Δήμου, έβαλε μηχανήματα και “χέρια” να ψάχνουν και τελικά, μετά από ώρες εντοπίστηκαν τα “χρυσά” παλιόρουχα. Όπως είναι φυσικό, πάνω στα σκουπίδια “στήθηκε χορός” ενώ υποπτευόμαστε ότι η επόμενη κρυψώνα θα … εξεταστεί πολύ σοβαρά!

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 11:04