search
ΤΕΤΑΡΤΗ 17.04.2024 01:35
MENU CLOSE

ΜΕΡΑ25: Επικρίσεις στην κυβέρνηση για τη διαχείριση της πανδημίας

20.08.2020 12:51
ΜέΡΑ 25: «Συνειδητή επιλογή του κυρίου Μητσοτάκη να μην ενισχύσει τη δημόσια υγεία»	 - Media

 

Επικρίσεις κατά της κυβέρνησης γιατί ενώ «τα κρούσματα στη χώρα μας δυστυχώς σημειώνουν το ένα ρεκόρ μετά το άλλο η κυβέρνηση εξαντλείται αποκλειστικά στην επικοινωνιακή διαχείριση του προβλήματος», διατυπώνει σε δήλωσή του ο εκπρόσωπος του ΜέΡΑ25 Μιχάλης Κριθαρίδης.

Ο κ. Κριθαρίδης τονίζει ότι ο υπουργός Υγείας Βασιλης Κικίλιας «αποφάσισε να ακολουθήσει πιστά τα χνάρια του κ. Μητσοτάκη, προαναγγέλλοντας ανύπαρκτες παρτίδες εμβολίων, όπως ακριβώς ο πρωθυπουργός “μοίραζε” προ μηνών τα ανύπαρκτα κονδύλια της Κομισιόν». Υπενθυμίζει ότι δύο μήνες πριν ο γραμματέας του ΜέΡΑ25 Γιάνης Βαρουφάκης είχε καταθέσει σχετική ερώτηση στον πρωθυπουργό για την προετοιμασία της κυβέρνησης αναφορικά με το 2ο κύμα της πανδημίας. Τότε, αναφέρει ο κ. Κριθαρίδης, «ο κ. Μητσοτάκης προτίμησε να απαντήσει για το ανύπαρκτο και εκτός θέματος πακέτο του δήθεν “Ταμείου Ανάκαμψης”, σήμερα πλέον με την παντελή απουσία στρατηγικής της κυβέρνησης για την αντιμετώπιση της πανδημίας και των επιπτώσεων της, τα ερωτήματα αυτά είναι πιο αμείλικτα και επιτακτικά».

Ο εκπρόσωπος του ΜέΡΑ 25 θέτει στην κυβέρνηση το ερώτημα: «Θα αναλάβει επιτέλους τις ευθύνες της ώστε να σχεδιάσει πραγματικά την έξοδο από την πανδημία και την εντεινόμενη οικονομική ζοφερότητα, ή θα αναλώνεται στην επικοινωνία του -περιορισμένων πλέον αρμοδιοτήτων- υπουργού Υγείας; Θα «κάνει έστω και τώρα η κυβέρνηση τη διαφορά ή θα μεταθέτει διαρκώς τις ευθύνες στους νέους και άλλες κοινωνικές ομάδες;».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 17.04.2024 01:33