search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 18:21
MENU CLOSE

Η Μαρία Μπεκατώρου με μαύρο μπικίνι μας δείχνει το καινούργιο της κορμί (Photo)

20.08.2020 12:56
Η Μαρία Μπεκατώρου με μαύρο μπικίνι μας δείχνει το καινούργιο της κορμί (Photo) - Media

 

Oι καλοκαιρινές διακοπές φτάνουν σιγά σιγά στο τέλος τους για την Μαρία Μπεκατώρου που θα επιστρέψει ανανεωμένη στους δέκτες μας.

Η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1 θα συνεχίσει για ακόμα μια χρονιά με την εκπομπή Still Standing έπειτα από μία δύσκολη αλλά άκρως επιτυχημένη χρονιά. Δεν ήταν μόνο τα καλά νούμερα τηλεθέασης που έκαναν όμως τη Μαρία Μπεκατώρου να έχει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση τη σεζόν που πέρασε.

Μια νέα συνεργασία με γνωστή φαρμακευτική εταιρία για το λανσάρισμα δικής της σειράς καλλυντικών και η αλλαγή στην εικόνα της ήταν οι δύο παράγοντες που την ανέβασαν ψυχολογικά. Καλεσμένη στην  εκπομπή “Καλύτερα δε Γίνεται” της Ναταλίας Γερμανού, τον περασμένο Φεβρουάριο, εξήγησε πώς έχασε 9 ολόκληρα κιλά.

Η παρουσιάστρια του Still Standing περιέγραψε πως μετά από διακοπές  ξεχνούσε να φάει -επισημαίνοντας πως αυτό δεν ήταν σωστό- και άρχισε σταδιακά να χάνει κιλά. Η αλλαγή αυτή ήταν κάτι που της άρεσε και αποφάσισε πως ήθελε να χάσει κιλά και να ακολουθήσει συγκεκριμένη διατροφή που την οδήγησε στην απώλεια αυτών των κιλών.

Η καλή και η ανανεωμένη διάθεση συνεχίστηκε και φαίνεται πως το φετινό καλοκαίρι γέμισε με ωραίες αναμνήσεις. Κάποιες από αυτές μπήκαν σε φωτογραφικό άλμπουμ, όπως η παραπάνω φωτογραφία που είναι τραβηγμένη από την κουμπάρα της και καλή της φίλη Υβόννη Μπόσνιακ.

Ή σαν την παρακάτω όπου ποζάρει γεμάτη αυτοπεποίθηση στο φακό φορώντας το μαύρο μπικίνι της.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I was quiet but I was not blind…#quoteoftheday #summermou #myalbum #kefaloniamou #blessed

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @ mariampekatwrou στις

Πηγή: Marie Claire

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 18:20