search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:13
MENU CLOSE

Έρευνα της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για το «κίνημα» γονέων εναντίον της μάσκας στα σχολεία

20.08.2020 17:38
«Δεν είμαστε ρατσιστές, αλλά αν ενταχθούν τα παιδιά των μεταναστών στο σχολείο, θα το κλείσουμε» (videos) - Media

 

Δικογραφία σχηματίστηκε για σελίδα στο Facebook που φέρει τον τίτλο «Κανένα παιδί με μάσκα στο σχολείο» και η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ξεκινά έρευνα.

Η συγκεκριμένη σελίδα προτρέπει τους γονείς να μη φορέσουν μάσκα στα παιδιά τους, κάτι που θα γίνει υποχρεωτικό για τους μαθητές στη νέα σχολική χρονιά, στα σχολεία.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Alpha, η δικογραφία μετά την έρευνα θα σταλεί στις δικαστικές αρχές και στη συνέχεια η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος θα εντοπίσει και θα φέρει προ των ευθυνών τους, τους διαχειριστές αυτών των σελίδων που απειλούν τη δημόσια υγεία.

Η σελίδα που είναι δημόσια διαδόθηκε με ταχύτατους ρυθμούς με αποτέλεσμα να απαρτίζεται από δεκάδες χιλιάδες μέλη, τα οποία σε δεν επιθυμούν να φορέσουν στα παιδιά τους μάσκα προστασίας κατά του κορονοϊού.

Μάλιστα, κάποιοι από τους γονείς αναρτούν μέχρι και υπευθυνες δηλώσεις που θα ζητήσουν να υπογράψουν οι εκπαιδευτικοί.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:12