search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 15:54
MENU CLOSE

Στιγμές αγωνίας για 6χρονο παιδάκι στο Βόλο – Παραλίγο να πέσει από μπαλκόνι

21.08.2020 08:21
Βόλος: Βρέθηκε απαγχονισμένος ο Διευθυντής της Καρδιολογικής Κλινικής - Media

Στιγμές αγωνίας, έζησε ένα εξάχρονο παιδάκι στο Βόλο, που παραλίγο να πέσει από το μπαλκόνι του σπιτιού του.

Το παιδάκι γύρω στις 5 τα ξημερώματα, ξύπνησε και ήταν μόνο του στο σπίτι. Ταραγμένο και φοβισμένο βγήκε στο μπαλκόνι κι έκλαιγε, φωνάζοντας βοήθεια.

Εκείνη την ώρα απορριμματοφόρο του Δήμου περνούσε από την περιοχή και οι υπάλληλοι είδαν το μικρό παιδί να κλαίει. Κάλεσαν αμέσως τον επόπτη υγείας του Δήμου Βόλου, ο οποίος μετέβη στο σημείο, ενώ κλήθηκε αστυνομία και πυροσβεστική καθώς το παιδάκι είχε περάσει το πόδι του στο κάγκελο του μπαλκονιού, σύμφωνα με το magnesianews.gr

Δίωξη για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο ασκήθηκε στον πατέρα

Ο πατέρας του παιδιού, που το είχε πάρει νόμιμα στο σπίτι του, αναζητήθηκε από την Αστυνομία, εντοπίστηκε και συνελήφθη και χθες οδηγήθηκε ενώπιον της εισαγγελέως Υπηρεσίας Πρωτοδικών Βόλου, που του άσκησε δίωξη για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο.

Ο 40χρονος, με καταγωγή από το Πακιστάν, φέρεται να ισχυρίστηκε αρχικά, ότι πριν φύγει από το σπίτι, είχε ξυπνήσει το παιδί του και το είχε ενημερώσει πως θα έλειπε για λίγη ώρα, ενώ στη συνέχεια φέρεται να ισχυρίστηκε, πως το παιδί ξύπνησε, ζήτησε τυρόπιτα κι εκείνος βγήκε από το σπίτι για να την αγοράσει.

Ο 40χρονος αφέθηκε ελεύθερος και θα δικαστεί ενώπιον του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου στις 14 Οκτωβρίου. Το παιδί παραδόθηκε στη μητέρα του.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 15:54