search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 18:10
MENU CLOSE

Μητέρα παράτησε την ετοιμοθάνατη 13χρονη κόρη της για να πάει σε μπαρ (Photos)

21.08.2020 16:04
Μητέρα παράτησε την ετοιμοθάνατη 13χρονη κόρη της για να πάει σε μπαρ (Photos) - Media

 

Μια μητέρα αγνόησε την κόρη της που πέθαινε για να πάει στην παμπ – ισχυριζόμενη ότι «αναζητούσε προσοχή», στη Βρετανία.

Η 45χρονη Sharon Goldie, άφησε τη 13χρονη Robyn Goldie στο σπίτι, παρόλο που η άρρωστη έφηβη ζητούσε βοήθεια. Αργότερα, βρήκε την κόρη της πεσμένη στον καναπέ – αλλά έφυγε για να βγει στον κήπο για να πιει ένα ποτό με μια φίλη.

Μόνο αφού ανακάλυψαν τελικά ότι η Robyn ήταν νεκρη, ζητήθηκε επιτέλους ένα ασθενοφόρο.

Η Ημαθήτρια είχε υποστεί ένα έτος φρικτής παραμέλησης πριν από το θάνατό της, συμπεριλαμβανομένου του να αναγκαστεί να ζητήσει από κάποιον μια βρετανική λίρα για να πάρει φαγητό.

Η 45χρονη δήλωσε ένοχη σε μια κατηγορία σύμφωνα με τον Νόμο για τα Παιδιά και τους Νέους για την εσκεμμένη κακοποίηση και παραμέληση της Ρόμπιν, η οποία πέθανε αφού υπέστη έλκος στομάχου.

Οι εισαγγελείς αποδέχτηκαν την ομολογία της Γκόλντι για ανθρωποκτονία της κόρης της. Η δικαστική απόφαση θα εκδοθεί τον επόμενο μήνα.

Η Robyn είχε ζήσει με τη Goldie έως ότου ήταν τεσσάρων ετών και κάποια στιγμή αναγκάστηκε να καλέσει μια εταιρεία φυσικού αερίου για να παραπονεθεί ότι έκανε κρύο στο σπίτι τους.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 18:10