search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 22:55
MENU CLOSE

Απάντηση Παναθηναϊκού σε ΝOVA: «Εκεί θα δείτε τα ματς»

21.08.2020 17:34
Απάντηση Παναθηναϊκού σε ΝOVA: «Εκεί θα δείτε τα ματς» - Media

 

Ανακοίνωση-απάντηση στη NOVA εξέδωσε ο Παναθηναϊκός με αφορμή τα τηλεοπτικά δικαιώματα του «τριφυλλιού» τη φετινή σεζόν.

Άμεση η αντίδραση του Παναθηναϊκού προς τη NOVA.

Συγκεκριμένα, η συνδρομητική πλατφόρμα τόσο στα social media, όσο και στο σάιτ της, διατύπωσε το… αινιγματικό ερώτημα αναφορικά με τις φετινές αναμετρήσεις του «τριφυλλιού».

«Πού θα δεις τον Παναθηναϊκό στις 12 Σεπτεμβρίου;», αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Από την πλευρά τους, λοιπόν, οι «πράσινοι» με ανακοίνωσή τους ξεκαθάρισαν ότι τα φετινά ματς θα μεταδοθούν στο «Παναθηναϊκός TV».

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός υπενθυμίζει στους φιλάθλους του συλλόγου και σε κάθε άλλο ενδιαφερόμενο, ότι τα φιλικά προετοιμασίας και όλοι οι εντός έδρας αγώνες της σεζόν 2020-21 θα μεταδοθούν από το “Παναθηναϊκός TV”. Επομένως στο ερώτημα που φιλοξενεί η επίσημη ιστοσελίδα της Nova “πού θα δεις τον Παναθηναϊκό στις 12 Σεπτεμβρίου;”, η απάντηση είναι “στο Παναθηναϊκός TV”».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 22:54