search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 07:09
MENU CLOSE

Το φάντασμα της σοφίτας

13.09.2012 11:53
Το φάντασμα της σοφίτας - Media

Του Θεολόγου Αλεξανδράτου

Καλά που οι περισσότεροι από εμάς ζούμε σε διαμερίσματα και δεν έχουμε σοφίτες, υπόγεια και άλλα τέτοια επικίνδυνα μέρη όπως διαθέτουν οι μονοκατοικίες.

Του Θεολόγου Αλεξανδράτου

Καλά που οι περισσότεροι από εμάς ζούμε σε διαμερίσματα και δεν έχουμε σοφίτες, υπόγεια και άλλα τέτοια επικίνδυνα μέρη όπως διαθέτουν οι μονοκατοικίες.

Πλάκα κάνουμε βέβαια αλλά αν είναι να ζούμε ότι η Τρέισι από τη Βόρεια Καρολίνα, καλύτερα να μείνουμε για πάντα στο διαμέρισμα.

Η γυναίκα άκουγε θορύβους από τη σοφίτα της για μέρες και ένα βράδυ εκεί που κοιμόταν έπεσαν στο κρεβάτι της καρφιά! Θορυβήθηκε αφού θεώρησε ότι κάποιο ζώο είχε παγιδευτεί στον στενό χώρο κάτω από τη στέγη και αποφάσισε να το ψάξει το θέμα.

Έστειλε λοιπόν τον μεγαλύτερο γιό της (5 παιδιά έχει, ζωή να’ χουν) και τον ανιψιό της να ελέγξουν τη σοφίτα και να απελευθερώσουν το εγκλωβισμένο ζώο.

Το εύρημα των δύο νεαρών όμως ήταν τουλάχιστον εντυπωσιακό. Αντί για κάποιο ρακούν ή νυφίτσα βρήκαν κρυμμένο στη σοφίτα τον πρώην φίλο της Τρέισι!

Ο τύπος είχε δεσμό με την κυρία πριν από δέκα χρόνια αλλά χώρισαν επειδή πήρε τον κακό τον δρόμο και κατέληξε στη φυλακή. Η Τρέισι τον είδε για τελευταία φορά πριν από ένα χρόνο όταν και της έκανε κάποια μερεμέτια στο σπίτι αλλά στη συνέχεια χάθηκε αφού αντιμετώπισε εκ νέου προβλήματα με το νόμο.

Αποφυλακίστηκε πριν από 10 μέρες και έκτοτε, άγνωστο πως, τρύπωσε και ζούσε στη σοφίτα. Κοιμόταν πάνω σε παλιά ρούχα και έκανε την ανάγκη του σε πλαστικές σακούλες τις οποίες βρήκαν τα παιδιά εκεί πάνω. Μάλιστα παρακολουθούσε τις κινήσεις της Τρέισι μέσω του αεραγωγού και από εκεί της πετούσε τα καρφιά.

Η γυναίκα και τα παιδιά κάλεσαν την αστυνομία αλλά μέχρι να φτάσει το περιπολικό ο τύπος την είχε κοπανήσει για τα καλά.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 07:09