search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 19:59
MENU CLOSE

Στον Εισαγγελέα ο Χάρι Μαγκουάιρ μετά από διανυκτέρευση στο κελί – Προσπάθησε να δωροδοκήσει αστυνομικό

22.08.2020 08:02
Στον Εισαγγελέα ο Χάρι Μαγκουάιρ μετά από διανυκτέρευση στο κελί – Προσπάθησε να δωροδοκήσει αστυνομικό - Media

 

Στον Εισαγγελέα της Σύρου παρουσιάζεται το πρωί του Σαββάτου ο Χάρι Μαγκουάιρ, ο οποίος συνελήφθη στη Μύκονο με τη διαδικασία του αυτόφωρου και πέρασε τη νύχτα στο κρατητήριο του αστυνομικού τμήματος της πρωτεύουσας των Κυκλάδων.

Σε βάρος του αρχηγού της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σχηματίστηκε δικογραφία για τα αδικήματα της βίας κατά υπαλλήλων – δικαστικών λειτουργών, απείθειας, σωματικής βλάβης, εξύβρισης, καθώς και απόπειρας δωροδοκίας αστυνομικού, μετά το περιστατικό στο οποίο ο γνωστός ποδοσφαιριστής ενεπλάκη στην Μύκονο.

Σε σχετική ανακοίνωση που εκδόθηκε την Παρασκευή η ΕΛΑΣ αναφέρει:

«Συνελήφθησαν σήμερα (21 Αυγούστου 2020) στη Μύκονο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού τμήματος Μυκόνου, τρεις αλλοδαποί ηλικίας 27, 28, και 29 ετών σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας για τα, κατά περίπτωση, αδικήματα της βίας κατά υπαλλήλων – δικαστικών λειτουργών, απείθειας, σωματικής βλάβης, εξύβρισης και απόπειρας δωροδοκίας υπαλλήλου.

Ειδικότερα, σήμερα πρώτες πρωινές ώρες περιπολούντες αστυνομικοί σε περιοχή της Μυκόνου επενέβησαν και εξομάλυναν διένεξη μεταξύ πολιτών, ωστόσο τρεις αλλοδαποί εμπλεκόμενοι στο περιστατικό στράφηκαν εναντίον τους, εξυβρίζοντας και χτυπώντας έναν αστυνομικό με γροθιές.

Οι τρεις αλλοδαποί οδηγήθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα Μυκόνου, όπου κατά την άφιξή τους αντιστάθηκαν σθεναρά, απωθώντας και χτυπώντας τρεις αστυνομικούς.

Στη συνέχεια ένας από τους συλληφθέντες αποπειράθηκε να προσφέρει χρήματα ώστε να μην ολοκληρωθεί η διαδικασία σε βάρος τους.

Οι συλληφθέντες οδηγούνται στην Εισαγγελία Σύρου.»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 19:58