search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 23:28
MENU CLOSE

Αυτοκτόνησε στη διάρκεια της καραντίνας – Φοβήθηκε ότι θα χάσει την ελευθερία της (Photos)

22.08.2020 13:30
Αυτοκτόνησε στη διάρκεια της καραντίνας - Φοβήθηκε ότι θα χάσει την ελευθερία της (Photos) - Media

 

Μια έφηβη αυτοκτόνησε κατά τη διάρκεια της καραντίνας λόγω κορωνοϊού στη Βρετανία, καθώς φοβόταν ότι «θα χάσει την ελευθερία της».

Η 19χρονη Έμιλι Όουεν πάλευε με το στρες και το άγχος της μετά την εκδήλωση της πανδημίας και φοβόταν ότι δεν θα μπορούσε να εργαστεί και να βγει.

Το δικαστήριο του Norfolk στο Norwich άκουσε ότι προηγουμένως αισιοδοξούσε για ένα λαμπρό μέλλον.

Τις ημέρες πριν από το θάνατό της, η οικογένεια της Έμιλι είχε αποφασίσει να απομονωθεί καθώς μια από τις αδελφές της είχε βήχα, σύμφωνα με βρετανικά δημοσιεύματα.

Η Έμιλι βρέθηκε δυστυχώς απαγχονισμένη από τη μητέρα και την αδερφή της στο σπίτι της οικογένειάς τους στο Shouldham, Norfolk στις 18 Μαρτίου.

Το Ηνωμένο Βασίλειο μπήκε σε μερική καραντίνα στις 16 Μαρτίου, όταν οι άνθρωποι δέχθηκαν οδηγίες για να αποφεύγουν την κοινωνική επαφή και η πλήρης καραντίνα ξεκίνησε μια εβδομάδα αργότερα, όταν διατάχθηκαν να κλείσουν τα μη απαραίτητα καταστήματα και όλοι είπαν ότι πρέπει να μείνουν στο σπίτι.

Η Έμιλι δεν ανέκτησε συνείδηση ​​και πέθανε όταν απενεργοποιήθηκε η μηχανική υποστήριξη στο νοσοκομείο Queen Elizabeth στο King’s Lynn, τέσσερις ημέρες αργότερα στις 22 Μαρτίου.

Ο θλιμμένος πατέρας της Timothy Owen είπε ότι η Έμιλι είχε διαγνωστεί με αυτισμό το 2018 και είχε προηγουμένως αγωνιστεί με προβλήματα ψυχικής υγείας, αλλά ανυπομονούσε για μια νέα αρχή, καθώς η οικογένεια ετοιμαζόταν να μετακομίσει στην Κορνουάλη.

Είπε: «Ήταν πραγματικά ενθουσιασμένη και έψαχνε για μια νέα αρχή. Η ζωή ήταν πολύ καλή και το μέλλον ήταν καλύτερο για όλους. Η βελόνα που έσπασε την πλάτη της καμήλας ήταν οι περιορισμοί – απλώς δεν μπορούσε να αντεπεξέλθει στους περιορισμούς, κάτι που συμβαίνει σε αρκετούς ανθρώπους στο Ηνωμένο Βασίλειο αυτή τη στιγμή».

Είπε ότι το πρωί του θανάτου της Έμιλι, εκείνη ήθελε να πάει για μια βόλτα με το αυτοκίνητο, αλλά δεν μπόρεσε καθώς η οικογένεια απομονώθηκε στο σπίτι.

«Ανησυχούσε ότι θα χάσει την ελευθερία και την ανεξαρτησία της, δεν θα μπορούσε να πάει στη δουλειά και στο γυμναστήριο ή να οδηγήσει και να βγει», πρόσθεσε ο πατέρας της.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 23:27