search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 11:56
MENU CLOSE

Χάρι Μαγκουάιρ: Ξόδεψε πάνω από 70.000 ευρώ πριν παίξει ξύλο στη Μύκονο

23.08.2020 09:33
Χάρι Μαγκουάιρ: Ξόδεψε πάνω από 70.000 ευρώ πριν παίξει ξύλο στη Μύκονο - Media

 

Ο Χάρι Μαγκουάιρ και οι φίλοι ξόδεψαν 63.000 λίρες, 70.400 ευρώ, μέσα σε 5 ώρες στη Μύκονο πριν παίξουν ξύλο και συλληφθούν.  

Αυτό αναφέρει η βρετανική εφημερίδα Sun, σημειώνοντας ότι την Τρίτη ο 27χρονος αρχηγός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ διασκέδασαν σε διάσημο εστιατόριο-μπαρ του νησιού, καταναλώντας ακριβές σαμπάνιες και τρώγοντας αστακούς. 

«Ένα μπουκάλι Dom Perignon Brut 2002 αξίας 20.120 ευρώ , ένα μπουκάλι Armand de Brignac Champagne 19.000 ευρώ, συν 840 ευρώ για τρία μπουκάλια Jack Daniel’s. Η παρέα έφαγε αστακούς αξίας 1.340 ευρώ, επτά μπριζόλες ribeye αξίας 916 ευρώ, καθώς και ελληνικές πιατέλες μεζέδες και ρολά βοδινού Wagyu. Ο Μαγκουάιρ έπινε κυρίως μπύρα», αναφέρει το δημοσίευμα. 

«Το επόμενο απόγευμα, τα πράγματα πήραν μια πιο άσχημη στροφή όταν ο Μαγουάιρ και οι φίλοι του πήγαν σε ένα άλλο μπαρ στη Μύκονο, όταν μία ομάδα οπαδών άρχισε να τον βρίζει. Οι μάρτυρες ισχυρίστηκαν επίσης ότι έκαναν ανατριχιαστικές αναφορές στην καταστροφική αεροπορική καταστροφή του Μονάχου του 1958. Ο Μαγκουάιρ ισχυρίζεται ότι μπέρδεψε τους αστυνομικούς με τους επιτιθέμενους φιλάθλους και τους χτύπησε», συμπληρώνει. 

Όπως αναφέρει η Sunday Mirror, ο Χάρι Μαγκουάιρ ίσως χρειαστεί να πληρώσει 90.000 λίρες ή διαφορετικά 100.580 ευρώ, προκειμένου να αποφύγει τη φυλάκιση. 

«Εάν κριθεί ένοχος, θα μπορούσε ενδεχομένως να καταδικάσει μια πιθανή ποινή τριών ετών καταβάλλοντας μισθούς μισής εβδομάδας (σ.σ: ο εβδομαδιαίος μισθός του είναι 190.000 λίρες)», τονίζει η εφημερίδα. 

«Η μέγιστη θεωρητικά ποινή μπορεί να είναι έως επτάμισι χρόνια. Είναι κατανοητό ότι το σύνολο θα ήταν πιθανότατα τρία χρόνια. Ωστόσο, στο ελληνικό ποινικό σύστημα οποιαδήποτε ποινή έως και τρία χρόνια μπορεί να εξαγοραστεί, πράγμα που σημαίνει ότι ο κ. Μαγκουάιρ μπορεί να πληρώσει ένα καθορισμένο ποσό για να αποφύγει τη φυλακή», ανέφερε στη Mirror o Έλληνας δικηγόρος Παναγιώτης Πετρόπουλος, αντιπρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Πειραιώς.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 11:56