search
ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 11:03
MENU CLOSE

Κορωνοϊός: Επιστρέφουν Τσιόδρας και Χαρδαλιάς λόγω της έξαρσης των κρουσμάτων

24.08.2020 11:13
Κορωνοϊός: Χωρίς Τσιόδρα και Μαγιορκίνη η σημερινή ενημέρωση - Ποιος τους αντικαθιστά - Media

 

H χώρα βρίσκεται σε κρίσιμο σημείο ως προς την πορεία της πανδημίας, λόγω της συνεχούς αύξησης των κρουσμάτων, αποτελεί η επιστροφή του «διδύμου» του Σωτήρη Τσιόδρα με τον Νίκο Χαρδαλιά στην τακτική ενημέρωση για τον κορωνοϊό.

Η ενημέρωση από τον καθηγητή λοιμωξιολογίας και τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας αναμένεται να γίνεται δύο φορές την εβδομάδα, Τρίτη και Πέμπτη ή Τρίτη και Παρασκευή.

Σχετικές ανακοινώσεις αναμένονται αργότερα εντός της ημέρας.

Το πρωί πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου σύσκεψη με την επιτροπή λοιμωξιολόγων και τον Νίκο Χαρδαλιά υπό τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, όπου αξιολογήθηκαν τα δεδομένα που αφορούν στην εξάπλωση του κορωνοϊού.

Η εκτίναξη των κρουσμάτων προς τα πάνω θέτει σε νέο πλαίσιο και τις εισηγήσεις των λοιμωξιολόγων απέναντι στο ενδεχόμενο εντατικοποίησης των μέτρων προστασίας και των ελέγχων, με πρώτο ορόσημο τις 31 Αυγούστου.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 09:53