search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 16:11
MENU CLOSE

Θρίλερ με αίσιο τέλος στο Αντίρριο: Πώς ξέφυγε το 4χρονο κορίτσι μέσα από τα χέρια του πατέρα του (Video)

25.08.2020 05:45
Θρίλερ με αίσιο τέλος στο Αντίρριο: Πώς ξέφυγε το 4χρονο κορίτσι μέσα από τα χέρια του πατέρα του (Video) - Media

 

Ώρες ανείπωτης αγωνίας πέρασαν χθες οι γονείς αλλά και άλλοι λουόμενοι σε παραλία του Αντιρρίου όταν είδαν το 4χρονο κοριτσάκι της οικογένειας να παρασύρεται από θαλάσσια ρεύματα στα βαθιά και κανείς να μην μπορεί να φτάσει το φουσκωτό στο οποίο βρισκόταν η μικρούλα. Τελικά σαν από μηχανής θεός ένα φέρι μποτ που κινείτο στη γραμμή Ρίου Αντιρρίου την προσέγγισε με μεγάλη μαεστρία και την διέσωσε. 

Ωστόσο έντονα συζητήθηκε πώς ξέφυγε το παιδί από την επιτήρηση των γονιών του, καθώς κάτι τέτοιο δεν είναι τελικά απίθανο να συμβεί στον οποιονδήποτε.

Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα που μίλησε στο npress, οι γονείς σε καμία περίπτωση δεν άφησαν καθόλου από τα μάτια τους το παιδί.

Ο πατέρας του παιδιού, έπαιζε στην θάλασσα με το παιδί στο φουσκωτό. Ο αέρας άλλαξε αμέσως και τα ρεύματα παρέσυραν το μικρό αγγελούδι, μέσα από τα χέρια του μπαμπά του.

Έσπευσαν αρκετοί να πιάσουν το φουσκωτό αλλά φοβόντουσαν μην αναποδογυρίσει και πνιγεί το παιδί που ήταν μέσα.

Όλοι όσοι έκαναν μπάνιο μπήκαν στην θάλασσα και έτρεξαν να βοηθήσουν αλλά κανένας δεν μπορούσε να το φτάσει. Το φουσκωτό έτρεχε γρήγορα προς την αντίθετη κατεύθυνση από την παραλία. Ακόμα και με ένα βαρκάκι προσπάθησαν να το πιάσουν αλλά μάταια.

Αμέσως μετά οι γονείς ειδοποίησαν το λιμενικό και στην θαλάσσια περιοχή έσπευσαν δύο φέρι μποτ γιατί το ένα δεν μπορούσε να προσεγγίσει καλά.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 16:09