search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 20:40
MENU CLOSE

Δήμος Θεσσαλονίκης: Αν και γιατρός, ο αντιδήμαρχος ήθελε… ξεμάτιασμα – Ξέχασε όμως να κλείσει την κάμερα (Video)

25.08.2020 09:51
Δήμος Θεσσαλονίκης: Αν και γιατρός, ο αντιδήμαρχος ήθελε... ξεμάτιασμα - Ξέχασε όμως να κλείσει την κάμερα (Video) - Media

 

Μπορεί ο ίδιος να είναι γιατρός ωστόσο αυτό δεν αποτέλεσε θέμα για τον Χάρη Αηδονόπουλο, αντιδήμαρχο Θεσσαλονίκης, ο οποίος εθεάθη να… ξεματιάζεται από τη γραμματέα του κατά τη διάρκεια συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου μέσω τηλεδιάσκεψης τη Δευτέρα.

Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα του Parallaxi Magazine, ο κ. Αηδονόπουλος ξεματιάστηκε ενώ μιλούσε ο κ. Ορφανός, με την εικόνα να πηγαίνει σε όλους τους συμμετέχοντες

O γιατρός και αντιδήμαρχος Θεσσαλονίκης είπε στον ΑΝΤ1 είπε ότι αισθανόταν αδιαθεσία, μετά από μια έντονη ημέρα με χειρουργεία και ένα Δημοτικό Συμβούλιο με σοβαρά θέματα, για αυτό και ζήτησε από την γραμματέα του να τον ξεματιάσει. Σχολιάζοντας το περιστατικό, είπε ότι δεν ξέχασε να κλείσει την κάμερα, καθώς δεν κρύβεται για κάτι από κανέναν, ενώ ερωτηθείς για το αν έπιασε το ξεμάτιασμα, απάντησε χαρακτηριστικά «έπιασε, για!».

Σε μια εποχή ακραίου ανορθολογισμού και θεωριών συνομωσίας ακόμα και για τον κορωνοϊό, ένα απλό “ξεμάτιασμα” είναι μάλλον ψεγάδι….

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 20:39