search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 13:14
MENU CLOSE

Νέος πονοκέφαλος για το Μπάκιγχαμ: Καταγγελία ότι ο Επστάιν ανάγκασε κοπέλα να κάνει σεξ με τον πρίγκιπα Άντριου (Photos)

25.08.2020 17:21
Νέος πονοκέφαλος για το Μπάκιγχαμ: Καταγγελία ότι ο Επστάιν ανάγκασε κοπέλα να κάνει σεξ με τον πρίγκιπα Άντριου (Photos) - Media
 
Μπορεί ο πρίγκιπας Άντριου να αρνείται επίμονα κάθε σχέση με τα θύματα του Τζέφρι Έπσταϊν, αλλά το όνομά του επανέρχεται συχνά πυκνά στις εφιαλτικές αναμνήσεις νεαρών γυναικών.
 
Τώρα, ένα πρώην μοντέλο υποστηρίζει ότι η φίλη της υποχρεώθηκε από τον εκατομμυριούχο παιδεραστή να κοιμηθεί με τον δούκα της Υόρκης, που έχει παραιτηθεί από πέρυσι από τα δημόσια καθήκοντά του στη σκιά του σκανδάλου Έπσταϊν.
 
Η κοπέλα αυτή ήταν τότε ηλικίας γύρω στα 20 αλλά δεν θέλησε να προβεί δημοσίως σε καταγγελίες, σύμφωνα με τη “The Sun”. Ωστόσο, η 42χρονη φίλη της και πρώην μοντέλο, Λάιζα Φίλιπς, αποκάλυψε λεπτομέρειες στη βρετανική εφημερίδα. Όπως είπε, συνάντησε τον Έπσταϊν για πρώτη φορά το 2000 μετά από μια φωτογράφιση στην Καραϊβική κι εκείνος την προσκάλεσε στο ιδιωτικό του νησί, το Λιτλ Σεντ Τζέιμς.
«Ο Τζέφρι μου φάνηκε πολύ γοητευτικός και ευγενικός. Του είχα αναφέρει ότι είχα ζήσει κάποτε στην Αγγλία και μου είπε: “Θέλεις να γνωρίσεις έναν πρίγκιπα;”. Τότε πλησίασε προς το μέρος μου ένας άνδρας και αναγνώρισα στο πρόσωπό του τον πρίγκιπα Άντριου. Ήταν πολύ ευγενικός. Ήταν μια πολύ σύντομη συνάντηση», θυμάται.
 
Η Φίλιπς λέει ότι συνάντησε τον Έπσταϊν αρκετές φορές τα επόμενα χρόνια, χωρίς να περιπέσει κάτι «ανάρμοστο» στην αντίληψή της, μέχρι το 2004 που η φίλη της της μίλησε για ένα περιστατικό στο σπίτι του χρηματιστή στη Νέα Υόρκη. «Μου είπε ότι ο Τζέφρι τη διέταξε να πάει σ’ ένα υπνοδωμάτιο και να κάνει σεξ με τον πρίγκιπα Άντριου. Μου είπε ότι ο Άντριου έκανε σεξ μαζί της και στη συνέχεια αποχώρησε από την κρεβατοκάμαρα. Πιστεύω ότι τη χειραγωγούσε ο Τζέφρι, είχε την αίσθηση ότι έπρεπε να το κάνει»…
 
Η φίλη της, είπε, ήταν πολύ αναστατωμένη και ξέσπασε σε κλάματα. Όταν η ίδια συνάντησε τον Έπσταϊν, του ζήτησε το λόγο, αλλά εκείνος της απάντησε ότι «δεν είναι και κάτι σπουδαίο». Κι όταν τον ρώτησε γιατί ώθησε τη φίλη της να κάνει σεξ με τον πρίγκιπα Άντριου, εκείνος της είπε: «Είναι ωραίο, να έχεις στα χέρια σου κάτι εναντίον κάποιου»…
Ο πρίγκιπας Άντριου έχει κατηγορηθεί από τη «σκλάβα του σεξ» του Έπσταϊν, Βιρτζίνια Τζούφρι Ρόμπερτς ότι έκανε σεξ μαζί της τρεις φορές, ενώ ήταν ανήλικη, στη Νέα Υόρκη, το Λονδίνο και την Καραϊβική. Ο ίδιος αρνείται επίμονα τις κατηγορίες. Ωστόσο, ο ρόλος που έπαιξε ο γιος της βασίλισσας Ελισάβετ στο σκάνδαλο Έπσταϊν δεν αποκλείεται να σύντομα να αποκαλυφθεί.
 
Από τις αρχές Ιουλίου η 58χρονη Γκισλέιν Μάξγουελ – η «προαγωγός του Έπσταϊν», όπως την αποκαλούν διεθνή ΜΜΕ – κρατείται στις ΗΠΑ  εν αναμονή της δίκης της. Έκτοτε αποκαλύπτονται διάφορες λεπτομέρειες στο φως, ενώ το δικαστήριο της Νέας Υόρκης προσπαθεί να ρίξει επιτέλους φως στη σκοτεινή αυτή υπόθεση.
 
Πηγή: iefimerida.gr
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 13:11