search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 02:20
MENU CLOSE

ΗΠΑ: Εικόνες εμφυλίου στην Κενόσα – Συγκρούσεις διαδηλωτών με ακροδεξιούς και δύο νεκροί (Photos/Videos)

26.08.2020 13:42
ΗΠΑ: Εικόνες εμφυλίου στην Κενόσα - Συγκρούσεις διαδηλωτών με ακροδεξιούς και δύο νεκροί (Photos/Videos) - Media
 
Εμφυλιοπολεμικές εικόνες καταγράφουν τα ερασιτεχνικά βίντεο, αλλά και τα ΜΜΕ στην πόλη Κενόσα του Ουισκόνσκιν όπου συνεχίζονται οι αντιδράσεις για τον άνδρα που πυροβολήθηκε πισώπλατα από αστυνομικούς.
Ο τελευταίος απολογισμός, σύμφωνα με το news247, αναφέρει ότι δύο άνθρωποι έχασαν την ζωή τους και ένας τραυματίστηκε κατά την διάρκεια της τρίτης νύχτας διαδηλώσεων στην Κενόσα, που ακολούθησαν τους πυροβολισμούς σε βάρος του αφροαμερικανού Τζέικομπ Μπλέικ από αστυνομικούς την περασμένη Κυριακή.
 

Το αστυνομικό τμήμα της Κενόσα, με σημερινή του δήλωση ανακοίνωσε τους δύο θανάτους και τον τραυματισμό, μετά όπως γράφει από περιστατικό με πυροβολισμούς, ενώ ζητάει πληροφορίες από αυτόπτες μάρτυρες του περιστατικού.
 

Ο σερίφης της κομητείας της Κενόσα, δήλωσε στο Kenosha News, ότι δεν γνωρίζει εάν υπάρχουν περισσότεροι του ενός δράστες. Τα τραγικά νέα των θανάτων από την Κενόσα, έρχονται ταυτόχρονα με την είδηση ότι ένοπλες πολιτοφυλακές ακροδεξιών έχουν βγει στους δρόμους.
 

Βίντεο που έχουν κυκλοφορήσει σε ενημερωτικούς ιστότοπους, δείχνουν συμπλοκές ενόπλων με διαδηλωτές, ενώ ντοκουμέντο απεικονίζει άνδρα να έχει δεχτεί πυρά στο κεφάλι, από ακροδεξιό, ο οποίος λίγη ώρα νωρίτερα δεχόταν τις ευχαριστίες αστυνομικών για την συμβολή του στην αντιμετώπιση των διαδηλώσεων.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50