search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 14:41
MENU CLOSE

Τηλεφωνική επικοινωνία Μητσοτάκη-Τραμπ με φόντο την τουρκική προκλητικότητα

26.08.2020 18:11
Τηλεφωνική επικοινωνία Μητσοτάκη-Τραμπ με φόντο την τουρκική προκλητικότητα - Media
 
Τις τελευταίες εξελίξεις στη νοτιοανατολική Μεσόγειο συζήτησαν απόψε σε τηλεφωνική συνομιλία τους ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών Ντόναλντ Τραμπ με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.
 
Ο Αμερικανός πρόεδρος τηλεφώνησε στον Έλληνα πρωθυπουργό και ο κ. Μητσοτάκης τον ευχαρίστησε για το ενδιαφέρον του και για την επικοινωνία η οποία έγινε ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη το Συνέδριο του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος.
 
Στο πλαίσιο αυτής, σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, ο πρωθυπουργός έθεσε το ζήτημα των αποσταθεροποιητικών ενεργειών της Τουρκίας, που βάζουν σε κίνδυνο την ειρήνη και τη σταθερότητα στην ευρύτερη περιοχή και δοκιμάζουν τη συνοχή του ΝΑΤΟ.
 
Επίσης ο κ. Μητσοτάκης τόνισε ότι η Ελλάδα είναι έτοιμη να συμβάλει ουσιαστικά στην αποκλιμάκωση υπό την προϋπόθεση ότι η Τουρκία θα σταματήσει άμεσα τις προκλητικές της ενέργειες.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 14:41