search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 18:16
MENU CLOSE

«Βόμβα» στην υπόθεση της δολοφονίας της Σούζαν Ίτον: «Τα γυρνάει» τώρα ο κατηγορούμενος

27.08.2020 13:07
«Βόμβα» στην υπόθεση της δολοφονίας της Σούζαν Ίτον: «Τα γυρνάει» τώρα ο κατηγορούμενος - Media
 
Ανασκεύασε τους ισχυρισμούς του ο 28χρονος που κατηγορείται για τη δολοφονία της 60χρονης βιολόγου Σούζαν Ίτον. Σύμφωνα με τον συνήγορο υπεράσπισης του 28χρονου, Παντελή Ζέλιο, ο δράστης στη διάρκεια της ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης, άλλαξε τους ισχυρισμούς του, τονίζοντας ότι δεν βίασε την 60χρονη βιολόγο.
 
Στην πρώτη του ομολογία, είχε αναφέρει ότι βίασε τη Σούζαν Ίτον αφού πρώτα την είχε χτυπήσει με το αυτοκίνητο του για να την ακινητοποιήσει, ενώ στη συνέχεια μετέφερε το άψυχο σώμα της σε σπηλιά, στο χωριό Ξαμουδοχώρι του δήμου Πλατανιά.
 
Ωστόσο, ο ίδιος πλέον υποστηρίζει ότι δεν βίασε την 60χρονη, ενώ σημειώνεται ότι από το πόρισμα του ιατροδικαστή δεν προκύπτει αν υπήρξε βιασμός καθώς δεν βρέθηκε γενετικό υλικό του δράστη πάνω στο σώμα της άτυχης 60χρονης.
 
Αξίζει να σημειωθεί ότι η ομολογία του δεν έχει αλλάξει επίσημα κάτι που όμως δεν αποκλείται να γίνει στη διάρκεια της δίκης, όπως τόνισε ο κ. Ζέλιος. Η δικάσιμος έχει ορισθεί για τις 13 Οκτωβρίου ενώ θα λάβει χώρα στις δικαστικές αίθουσες του Ρεθύμνου.
 
Υπενθυμίζεται ότι ο 28χρονος κατηγορούμενος για τον θάνατο της 60χρονης βιολόγου, προσήχθη ως βασικός ύποπτος και ομολόγησε τις πράξεις του, υποδεικνύοντας το σημείο στο οποίο είχε αφήσει το άψυχο χώμα της άτυχης 60χρονης.
 
Η 60χρονη είχε χαθεί στις 4 Ιουλίου του 2019 ενώ το πτώμα της βρέθηκε στις 9 Ιουλίου 2019, σε σπηλιά, στο Ξαμουδοχώρι του δήμου Πλατανιά σε απόσταση περίπου 10 χλμ από το σημείο που είχε εξαφανιστεί, στην Ορθόδοξη Ακαδημία Κρήτης όπου παρακολουθούσε διεθνές επιστημονικό συνέδριο.
 
Πηγή: flashnews.gr
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 18:16