search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:04
MENU CLOSE

H απόφαση για το ΝΒΑ

27.08.2020 16:47
H απόφαση για το ΝΒΑ - Media

 

Οι πιέσεις που άσκησαν οι Λέικερς (κυρίως ο ΛεΜπρόν Τζέιμς, ο οποίος μεταπείστηκε και “μαλάκωσε” τις τελευταίες ώρες) και οι Κλίπερς, βρήκαν οριστικά σε τοίχο. Τα playoffs του ΝΒΑ θα συνεχιστούν κανονικά, όπως αποφασίστηκε στη δεύτερη σύσκεψη που έκαναν οι παίκτες το απόγευμα της Πέμπτης (27/8), ώστε η “φούσκα” που έχει δημιουργηθεί στο Ορλάντο να συνεχίσει να λειτουργεί ως πλατφόρμα για τα μηνύματα των αθλητών ενάντια στον ρατσισμό, την ανισότητα και την αστυνομική βία σε κάθε γωνιά των ΗΠΑ.

Η απόφαση των Μιλγουόκι Μπακς να μην κατέβουν στο Game 5 της σειράς με τους Ορλάντο Μάτζικ, σε ένδειξη διαμαρτυρίας, αποδείχθηκε πως δεν ήταν κίνηση για να τιναχθούν τα πάντα στον αέρα, όπως σας εξήγησε νωρίτερα το Sport24.gr. Ήταν μια αντίδραση για να γυρίσουν μερικά κεφάλια, για να δείξουν οι NBAers ότι έχουν φωνή, για να αποδείξουν ότι είναι άνθρωποι που ενδιαφέρονται για την κοινωνία και όσα συμβαίνουν τελευταία σε αυτή.

Οι Λέικερς και οι Κλίπερς ήταν αντίθετοι στο ενδεχόμενο να συνεχιστούν τα playoffs, δεν υπήρξε όμως ανταπόκριση από τις υπόλοιπες ομάδες που ζήτησαν πιο ήπιες αντιδράσεις και τελικά τα κατάφεραν πείθοντάς τον να παλέψει μέχρι το φινάλε για τον στόχο του. Οι αθλητές θα ζητήσουν την υποστήριξη της Λίγκας και των ιδιοκτητών των 30 ομάδων για να ευαισθητοποιήσουν τον κόσμο και όλα δείχνουν ότι από το Σάββατο θα συνεχιστεί κανονικά το πρόγραμμα με τα παιχνίδια που αναβλήθηκαν να διεξάγονται κανονικά.

Αργότερα στη διάρκεια της ημέρας αναμένεται και τρίτη συνάντηση των παικτών, με δύο μέλη από κάθε ομάδα που βρίσκεται στη “φούσκα”. Άπαντες κατάλαβαν ότι έχουν ήδη κάνει πολλά για να τα τινάξουν τώρα στον αέρα, ενώ οι οικογένειές τους βρίσκονται ήδη στο Ορλάντο, είναι σε καραντίνα και τις αμέσως επόμενες μέρες θα μπουν στις εγκαταστάσεις της Disney World. Η λογική πρυτάνευσε και η πλατφόρμα του ΝΒΑ θα συνεχίσει να λειτουργεί με τον δικό της τρόπο.

Πηγή: Sport24

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 00:52