search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 13:40
MENU CLOSE

Μαγκουάιρ στο BBC: «Στην Ελλάδα φοβήθηκα για τη ζωή μου, δεν οφείλω συγνώμη» (Video)

28.08.2020 07:49
Μαγκουάιρ στο BBC: «Στην Ελλάδα φοβήθηκα για τη ζωή μου, δεν οφείλω συγνώμη» (Video) - Media

 

Πανικό και φόβο ένιωσε ο Χάρι Μαγκουάιρ στην Ελλάδα, μετά από τη σύλληψή του στη Μύκονο, όπως δήλωσε το βράδυ της Πέμπτης (27/8) σε συνέντευξή του στο BBC.

Ο κεντρικός αμυντικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο οποίος καταδικάστηκε πρωτοβάθμια από τα ελληνικά δικαστήρια και κόπηκε από την αποστολή της Εθνικής Αγγλίας για τους επόμενους δύο αγώνες της, εξήγησε πως δεν έκανε κάτι λάθος και πως δέχθηκε αρκετά χτυπήματα στα πόδια που τον έκαναν να αισθανθεί τρόμο.

Αναλυτικά όσα είπε ο αμυντικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ:

«Ήταν τρομερό να ακούς την απόφαση του δικαστηρίου. Δεν μπορούσα να το πιστέψω. Δεν θεωρώ πως χρωστάω κάποια απολογία, σε κανέναν. Η απολογία είναι κάτι που πρέπει να κάνεις όταν έχει συμβεί κάποιο λάθος. Δεν εύχομαι σε κανέναν να ζήσει αυτό που έζησα. Είναι προφανές ότι όλη αυτή η ιστορία έχει φέρει σε δύσκολη θέση ένα από τα μεγαλύτερα clubs του κόσμου, μετανιώνω που έβαλα την ομάδα και τους οπαδούς σε όλο αυτό, όμως δεν έκανα κάτι λάθος. Βρέθηκα σε μια κατάσταση που μπορούσε να έχει συμβεί στον καθένα, οπουδήποτε. Με χτύπησαν πολύ στα πόδια, δεν το έβγαλα από το μυαλό μου. Πανικοβλήθηκα και φοβήθηκα για τη ζωή μου, ένιωσα ότι τελείωσε η καριέρα μου. Προσπάθησα να ξεφύγω, αλλά είχα χειροπέδες χωρίς να γνωρίζω ποιοι ήταν αυτοί που με είχαν συλλάβει», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Πηγή: sport24.gr 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 13:40