search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 14:16
MENU CLOSE

Σταύρος Ξαρχάκος: «5 Λαϊκές Μορφές Με Τρόπον Εντόνως Ερωτικόν» στο Ηρώδειο

28.08.2020 10:27
Σταύρος Ξαρχάκος: «5 Λαϊκές Μορφές Με Τρόπον Εντόνως Ερωτικόν» στο Ηρώδειο - Media

 

Η κορυφαία μουσική παράσταση του Σταύρου Ξαρχάκου, «5 Λαϊκές Μορφές Με Τρόπον Εντόνως Ερωτικόν», που την παρακολούθησαν χιλιάδες θεατές σε επιλεγμένα θέατρα στην Ελλάδα και έκανε κοινό και κριτικούς να υποκλιθούν σε μεγαλειώδεις συνθέσεις, θα παρουσιαστεί για δεύτερη φορά στο Ωδείο Ηρώδου του Αττικού τη Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου, μετά την περσινή sold-out αλησμόνητη βραδιά.

 Μία παράσταση-ύμνος στις σημαντικότερες στιγμές της νεότερης μουσικής ιστορίας, που απέσπασε εγκωμιαστικές κριτικές και αποτελείται από εμβληματικά τραγούδια που παρουσιάζονται από τον Μαέστρο με τρόπο αριστουργηματικό. Διευθύνοντας επταμελή ορχήστρα κορυφαίων σολίστ, που τον πλαισιώνουν και φωνητικά, μας χαρίζει ένα σπάνιο ταξίδι ήχων και συναισθημάτων στα μουσικά έργα του ιδίου, καθώς και του Μάνου Χατζιδάκι, Μίκη Θεοδωράκη, Βασίλη Τσιτσάνη και Μάρκου Βαμβακάρη.

Την Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου, ο Σταύρος Ξαρχάκος θα παρουσιάσει το συγκλονιστικό μουσικό αφιέρωμα «5 Λαϊκές  Μορφές Με Τρόπον Εντόνως Ερωτικόν» για δεύτερη φορά στο Ηρώδειο, σε μία μοναδική βραδιά, συνεχίζοντας την ιστορία και ανοίγοντας νέους ορίζοντες με μελωδίες που μας έχουν στιγματίσει!

 Η αγορά αυτού του εισιτηρίου ισχύει μόνο για ένα άτομο και αποκλειστικά και μόνο για την ημερομηνία, εκδήλωση και θέση για την οποία έχει εκδοθεί, διαφορετικά δεν θα επιτραπεί η είσοδος στον κάτοχο.

Υποχρεωτική χρήση μη ιατρικής μάσκας από τους θεατές κατά την είσοδο τους στο θέατρο,κατά την τοποθέτηση τους στις θέσεις τους, καθ΄όλη την διάρκεια της εκδήλωσης και κατά την έξοδο τους από το χώρο.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 14:16