search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 02:28
MENU CLOSE

Το «δολοφονικό» βλέμμα της Μελάνια στην Ιβάνκα, αλλά ο Τραμπ δεν πήρε… χαμπάρι (Video)

28.08.2020 11:00
Το «δολοφονικό» βλέμμα της Μελάνια στην Ιβάνκα, αλλά ο Τραμπ δεν πήρε... χαμπάρι (Video) - Media

 

Ένα παγωμένο βλέμμα επιφύλαξε η Μελάνια στην Ιβάνκα όταν η κόρη του Τραμπ πέρασε δίπλα στο προεδρικό ζεύγος, στην εξέδρα της Εθνικής Συνέλευσης των Ρεπουμπλικανών, κατά τη διαδικασία όπου ο Ντόναλντ Τραμπ αποδέχθηκε το χρίσμα του κόμματός του για τις επερχόμενες προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ.  

Στο τέλος της ομιλίας της Ιβάνκα Τραμπ, η οποία είναι και σύμβουλος του πατέρα της, ο Αμερικανός Πρόεδρος και η σύζυγός του ανέβηλαν στην εξέδρα. Η Μελάνια και η Ιβάνκα αντάλλαξαν υποτίθεται ζεστά χαμόγελα, αλλά μόλις η κόρη του Τραμπ απομακρύνθηκε, η έκφραση στο πρόσωπο της Μελάνια σκοτείνιασε και της έριξε ένα «δολοφονικό» βλέμμα. Το νέο στιγμιότυπο που απαθανάτισαν οι φωτογράφοι φούντωσε τις φήμες για κακές σχέσεις μεταξύ των δύο γυναικών και ήδη κάνει το γύρο του Διαδικτύου.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 02:24