search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 02:27
MENU CLOSE

Κούρδοι διαδηλωτές έκαψαν αφίσα με το πρόσωπο του Ερντογάν στη Θεσσαλονίκη (Video)

28.08.2020 19:02
Κούρδοι διαδηλωτές έκαψαν αφίσα με το πρόσωπο του Ερντογάν στη Θεσσαλονίκη (Video) - Media

 

Ένταση επικράτησε το απόγευμα της Παρασκευής στη Θεσσαλονίκη σε διαδήλωση αντιεξουσιαστών για το θάνατο της Ebru Timtik. Οι διαδηλωτές προχώρησαν σε ολιγόλεπτο συμβολικό αποκλεισμό της κυκλοφορίας στην οδό Αγ. Δημητρίου, στο ύψος του Τουρκικού Προξενείου. Δύο Κούρδοι αγωνιστές πυρπόλησαν χάρτινη επιγραφή με το πρόσωπο του Τούρκου προέδρου, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Η αντίδραση της Αστυνομίας ήταν άμεση. Με εντολή του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Θεσσαλονίκης συνελήφθησαν δύο Κούρδοι, οι οποίοι συμμετείχαν στη διαδήλωση διαμαρτυρίας και φέρονται να έβαλαν φωτιά στην επιγραφή με το πρόσωπο του Ερντογάν.

Το τελευταίο διάστημα τα μέτρα περιφρούρησης του Τουρκικού Προξενείου στη Θεσσαλονίκη έχουν αυξηθεί σημαντικά λόγω του τεταμένου κλίματος στις ελληνοτουρκικές σχέσεις.

Δείτε βίντεο του thestival.gr από τη στιγμή της προσαγωγής των δύο Κούρδων:

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15