search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 15:19
MENU CLOSE

Οργή για το σχόλιο Κασιμάτη στην «Καθημερινή»

28.08.2020 19:50
Οργή για το σχόλιο Κασιμάτη στην «Καθημερινή» - Media

 

Πολλές και οργισμένες ήταν οι αντιδράσεις στα σόσιαλ μίντια -κυρίως από δημοσιογράφους- για το απαράδεκτο σχόλιο του Στέφανου Κασιμάτη στην «Καθημερινή» για τον πρώην υπουργό Γιώργο Κατρούγκαλο.

Ο Κασιμάτης στη στήλη του αναρτώντας πρόσφατη φωτογραφία του Γ. Κατρούγκαλου έγραψε σαν λεζάντα:

«Ω, οι μπούκλες! Πού πήγαν οι ασημένιοι βόστρυχοι; Αυτοί που κάποτε (μόλις πριν από έναν χρόνο) σκίαζαν το πλατύ μέτωπο του Κατρούγκαλου! Νομίζω, μπουλντόζα πρέπει να οδηγούσε ο πανδαμάτωρ όταν πέρασε ίσως ήταν και λίγο μεθυσμένος. Ας καταγραφεί, παρακαλώ, η θλιβερή απώλεια ως ακόμη ένα από τα εγκλήματα της Δεξιάς…».

Οπως έγραψε ο Δ. Κανελλόπουλος στην efsyn: «Το πρόβλημα υγείας του κ. Κατρούγκαλου ήταν γνωστό και απορία το έχω: θα του άρεσε του Στέφανου Κασιμάτη να κάνουν πλάκα με τη δική του εμφάνιση, ειδικά την περίοδο που είχε πάρει άδεια από την «Καθημερινή» λόγω ενός προβλήματος υγείας που αντιμετώπιζε και ο ίδιος; Πώς θα του φαινόταν αν τον ειρωνευόταν τότε κάποιος; Θα το θεωρούσε απλώς ένα κακόγουστο αστείο ή κάτι περισσότερο;».

Παραθέτουμε και σχόλια στα σόσιαλ μίντια από άλλους δημοσιογράφους (όπως τα είδαμε και στο e-tetradio):

 

 


Πηγή: zoornalistas

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 15:17