search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 18:51
MENU CLOSE

«Γκίκα δε συμφωνώ με το μοντέλο σου»: Ο Δερμιτζάκης αμφισβητεί τα περί 25 μαθητών ανά τάξη

29.08.2020 11:56
«Γκίκα δε συμφωνώ με το μοντέλο σου»: Ο Δερμιτζάκης αμφισβητεί τα περί 25 μαθητών ανά τάξη - Media

 

Αντίθετη άποψη από τον Γκίκα Μαγιορκίνη αναφορικά με τον ανώτατο αριθμό μαθητών στις σχολικές αίθουσες εκφράζει ο καθηγητής γενετικής στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστήμιου της Γενεύης, Μανώλης Δερμιτζάκης.

Σχολιάζοντας την άποψη του καθηγητή Υγιεινής και Επιδημιολογίας και μέλους της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων του υπουργείου Υγείας, για 25 μαθητές ανά τάξη, η οποία προκάλεσε συζητήσεις και αντιδράσεις, ο Μανώλης Δερμιτζάκης αναφέρει μεταξύ άλλων ότι «όταν έχεις 25 άτομα σε ένα συγκεκριμένο εμβαδόν αυξάνεις την πιθανότητα κάποιος να είναι θετικός και επομένως να μεταδώσει σε κάποιο αριθμό άλλων μαθητών και μάλιστα μεγαλύτερο από το αν η τάξη έχει 15 άτομα».

Σημειώνεται ότι ο κ. Δερμιτζάκης πρόσφατα παραιτήθηκε από την ηγεσία του Εθνικού Συμβουλίου Έρευνας, αφήνοντας αιχμές για τη λειτουργία του και κάνοντας λόγο για μεγάλη διάσταση απόψεων με την κυβέρνηση.

Δείτε το σχόλιο Δερμιτζάκη και την απάντηση Μαγιορκίνη:

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 18:51