search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 00:59
MENU CLOSE

Επιβολή προστίμων των 135 ευρώ σε δεκάδες πολίτες από την αστυνομία του Παρισιού

29.08.2020 15:06
Παρίσι: Άγριο ξύλο από επέμβαση της Αστυνομίας σε παράνομο καταυλισμό προσφύγων (Video) - Media

 

H αστυνομία στο Παρίσι επέβαλε σήμερα πρόστιμα 135 ευρώ (160 δολαρίων) σε δεκάδες πολίτες στο Παρίσι, καθώς δε φορούσαν μάσκες προσώπου, στη διάρκεια μιας διαμαρτυρίας κατά της προστατευτικής μάσκας.

“Στο σημείο αυτό, έχουν επιβληθεί πρόστιμα σε 73 ανθρώπους, συμπεριλαμβανομένης και της διοργανώτριας της διαμαρτυρίας,” ανέφερε σε ανάρτησή της στο Twitter, η αρμόδια αστυνομική διεύθυνση.

Σύμφωνα με την αστυνομία, η γυναίκα που οργάνωσε τη διαμαρτυρία στην κεντρική περιοχή του Παρισιού (Place de la Nation) αγνόησε τους περιορισμούς για την προστασία κατά του κορονοϊού, παρά το γεγονός ότι είχε υποσχεθεί πως θα τους τηρήσει.

Από τους διαδηλωτές ζητήθηκε να διαλυθούν.

Στη Γαλλία, αναφέρθηκαν χθες περισσότερα από 7.300 νέα περιστατικά μόλυνσης. Πρόκειται για τη μεγαλύτερη ημερήσια αύξηση, μετά την αύξηση των περιστατικών που είχε καταγραφεί τον Μάρτιο (άνω των 7.500 περιστατικών).

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 00:52