search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 19:11
MENU CLOSE

Νέες κινητοποιήσεις κατά των μέτρων

16.03.2010 08:05

Νέος γύρος κινητοποιήσεων κατά των μέτρων λιτότητας. Συλλαλητήριο στα Προπύλαια διοργανώνει την Τρίτη η ΑΔΕΔΥ, στις έξι το απόγευμα, ενώ οι νοσοκομειακοί γιατροί πραγματοποιούν επίσχεση εργασίας επ΄αόριστον και οι εργαζόμενοι στη ΔΕΗ πραγματοποιούν 48ωρη απεργία.

Νέος γύρος κινητοποιήσεων κατά των μέτρων λιτότητας αυτήν την εβδομάδα. Συλλαλητήριο στα Προπύλαια διοργανώνει την Τρίτη η ΑΔΕΔΥ, στις έξι το απόγευμα, με τη συμμετοχή της ΟΛΜΕ και της ΔΟΕ.Σε επ’ αόριστον επίσχεση εργασίας προχωρούν από την Τρίτη οι γιατροί των νοσοκομείων, διαμαρτυρόμενοι για τις απλήρωτες εφημερίες, ενώ 24ωρη απεργία πραγματοποιούν οι νοσηλευτές. Επίσης, λόγω της απεργίας που πραγματοποιούν την Τρίτη και την Τετάρτη οι εργαζόμενοι στη ΔΕΗ, δεν αποκλείεται να σημειωθούν προβλήματα στην ηλεκτροδότηση.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 19:11