search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 10:26
MENU CLOSE

Κορωνοϊός: Στα όριά του το νοσοκομείο της Μυτιλήνης

30.08.2020 14:13
Κορωνοϊός: Στα όριά του το νοσοκομείο της Μυτιλήνης - Media

 

Στα όριά του βρίσκεται, με την παρούσα διάταξη όσων αφορά την περίθαλψη κρουσμάτων κορωνοϊού, το νοσοκομείο της Μυτιλήνης.

Σύμφωνα με τον τοπικό ενημερωτικό ιστότοπο stonisi.gr, πλέον είναι πλήρη τα 21 από τα 22 κρεβάτια της πτέρυγας λοιμωδών και της Α’ παθολογικής κλινικής, που προορίζονται για τη νοσηλεία πασχόντων από κορωνοϊό.

Παράλληλα, μετά τη διασωλήνωση μιας ακόμη ασθενούς, κενή μένει μόνο μία θέση στη ΜΕΘ.

Για την αντιμετώπιση του προβλήματος, σύμφωνα με πληροφορίες του stonisi.gr, προετοιμάζονται να αποδοθούν αποκλειστικά για ασθενείς με κορωνοϊό και οι θάλαμοι της Β’ παθολογικής κλινικής.

Στη Λέσβο τις τελευταίες εβδομάδες σημειώθηκε εκτίναξη των κρουσμάτων κορωνοϊού, αναγκάζοντας τις αρχές να λάβουν επιπρόσθετα μέτρα για τη μη διάδοση του ιού.

Εξάλλου, σε καραντίνα εδώ και περισσότερες από 100 ημέρες παραμένουν οι πρόσφυγες στη Μόρια, με την συνεχώς παρατεινόμενη κατάσταση εγκλεισμού να πυροδοτεί εντάσεις και διαπληκτισμούς στον καταυλισμό.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 10:26