search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 11:49
MENU CLOSE

«Οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις θα προστατεύσουν τη χώρα με κάθε κόστος» – Πολεμικές ιαχές και από Ακάρ

30.08.2020 14:49
Νέο παραλήρημα Ακάρ: Υπάρχουν νησιά που η κυριαρχία τους δεν έχει δοθεί στην Ελλάδα - Media

 

Μετά τις πατριωτικές κορώνες Ερντογάν, σειρά είχαν οι πολεμικές ιαχές Ακάρ.

Ο Τούρκος υπουργός Άμυνας -ο οποίος επίσης επισκέφθηκε το μαυσωλείο του Ατατούρκ- προχώρησε σε νέες εμπρηστικές δηλώσεις. 

«Φέρουμε ιστορική ευθύνη στους ώμους μας. Με αυτή την επίγνωση οι ηρωικές, τουρκικές ένοπλες δυνάμεις είναι αποφασισμένες και ικανές να προστατεύσουν τη χώρα μας, το έθνος μας, τις εθνικές και ηθικές αξίες μας, τα διεθνή μας δικαιώματα, τα συμφέροντα και τα δίκαιά μας με κάθε κόστος σήμερα, όπως κάναμε και στο παρελθόν», ανέφερε. 

Νωρίτερα ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν δήλωσε: «Δεν είναι σύμπτωση το γεγονός ότι αυτοί που θέλουν να αποκλείσουν τη χώρα μας από την Ανατολική Μεσόγειο και αυτοί που επιχείρησαν να εισβάλλουν στη χώρα πριν από ένα αιώνα είναι οι ίδιοι εισβολείς».

 «Ο λαός μας, όπως νίκησε στον απελευθερωτικό αγώνα παρά την φτώχεια και την έλλειψη δυνατοτήτων, έτσι και σήμερα δεν θα διστάσει επ’ ουδενί να κάνει να απογοητεύσει όσους έχουν φιλοδοξίες και προβαίνουν σε κινήσεις Σεβρών στη Γαλάζια Πατρίδα. Κανείς να μην αμφιβάλλει για τη βούλησή μας στο θέμα αυτό και την ακράδαντη πίστη μας στη νίκη. Με τις σκέψεις αυτές, τιμώ τη μνήμη του ιδρυτή της Δημοκρατίας μας, του Αρχιστράτηγου της Μεγάλης Επίθεσης, Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ και των συνοπλιτών του. Εύχομαι ο Αλλάχ να αναπαύσει τις ψυχές όλων των μαρτύρων μας, οι οποίοι θυσίασαν τις ζωές τους εδώ και χίλια χρόνια για να προστατέψουν αυτή την πατρίδα, κι επίσης μία υγιή και γαλήνια ζωή στους βετεράνους μας. Χρόνια πολλά για την Εορτή της Νίκης της 30ης Αυγούστου», συνέχισε. 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 11:46