search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 15:43
MENU CLOSE

Σοκ στο Αττικόν: Ασθενής μαχαίρωσε νοσηλεύτρια και μετά αυτοκτόνησε – Τι ανακοίνωσε το νοσοκομείο

31.08.2020 05:41
Σοκ στο Αττικόν: Ασθενής μαχαίρωσε νοσηλεύτρια και μετά αυτοκτόνησε - Τι ανακοίνωσε το νοσοκομείο - Media

 

Συναγερμός σήμανε σήμερα το πρωί στο Νοσοκομείο Αττικόν, όταν ασθενής μαχαίρωσε νοσηλεύτρια, τραυματίζοντάς την.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλη Γιαννακό, ο οποίος μίλησε στον ΘΕΜΑ 104,6 ο ασθενής νοσηλευόταν στην καρδιολογική κλινική και ενδεχομένως να έπασχε και από ψυχολογικά προβλήματα. Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για 59χρονο Αλβανό, ενώ όπως είπε ο κ. Γιαννακός ξεκίνησε να μαχαιρώνει τη νοσηλεύτρια στο λαιμό. 

«Ασθενής στον 1ο όροφο, στην καρδιολογική, χτύπησε το κουδούνι και κάλεσε βοήθεια από τη νοσηλεύτρια, πήγε η νοσηλεύτρια και εκείνος ήταν κρυμμένος πίσω από την πόρτα με ένα μαχαίρι και άρχισε να τη χτυπάει στο λαιμό και αλλού πολύ άσχημα. Έπειτα ανέβηκε στον 5ο όροφο, στην ορθοπεδική κλινική και έπεσε κάτω και αυτοκτόνησε. Στο σημείο έσπευσε η αστυνομία, η νοσηλεύτρια είναι χτυπημένη άσχημα, ωστόσο σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις είναι εκτός κινδύνου», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Γιαννακός.

Η ανακοίνωση του νσοκομείου

Ταχεία και πλήρη ανάρρωση εύχεται στη νοσηλεύτρια που τραυματίσθηκε νωρίς το πρωί στο «Αττικόν», η διοίκηση του νοσοκομείου. «Εκφράζουμε τη θλίψη μας για το συμβάν και συμπαραστεκόμαστε στο προσωπικό του Νοσοκομείου μας, που με αυτοθυσία πασχίζει και προσφέρει καθημερινά τις καλύτερες υπηρεσίες υγείας προς τους πολίτες», αναφέρεται σε ανακοίνωση που υπογράφει ο διοικητής του νοσοκομείου Σ. Αποστολόπουλος.

Στην ίδια ανακοίνωση, η διοίκηση αναφέρει: «Σήμερα το πρωί, Δευτέρα 31 Αυγούστου 2020 και ώρα 5:20 π.μ., η νοσηλεύτρια βάρδιας της Καρδιοχειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου μας, δέχθηκε επίθεση με αιχμηρό αντικείμενο από νοσηλευόμενο ασθενή, ο οποίος στη συνέχεια έθεσε τέλος στη ζωή του. Η νοσηλεύτρια δέχθηκε άμεσα ιατρική βοήθεια για την συρραφή των θλαστικών τραυμάτων της, υποβλήθηκε σε σειρά εξετάσεων και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου. Ο δράστης του περιστατικού μετά την αυτοχειρία του, μεταφέρθηκε στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Η Ελληνική Αστυνομία έχει ήδη επιληφθεί της υπόθεσης».

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 15:42