search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 08:39
MENU CLOSE

ΣΥΡΙΖΑ κατά Μενδώνη για Μυκήνες: Απύθμενο θράσος, βλέπει μόνο «λίγο μαύρο στο χώμα»

31.08.2020 11:09
ΣΥΡΙΖΑ κατά Μενδώνη για Μυκήνες: Απύθμενο θράσος, βλέπει μόνο «λίγο μαύρο στο χώμα» - Media

 

Για «θράσος και αμετροέπεια» κατηγορεί την υπουργό Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη, με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή τις δηλώσεις που έκανε κατά την αυτοψία στον χώρο το πρωί της Δευτέρας, μετά την πυρκαγιά που εκδηλώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής και τέθηκε υπό έλεγχο λίγο πριν από τις 9 το βράδυ.

Βλέπει «μόνο λίγο μαύρο στο χώμα», σημειώνει μεταξύ άλλων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ έχει ως εξής:

«Η παγκόσμια κοινή γνώμη και η ελληνική κοινωνία είδαν χτες μια ανυπολόγιστη καταστροφή: πυρκαγιά κατέκαψε τις Μυκήνες, έναν από τους πιο εμβληματικούς αρχαιολογικούς χώρους της χώρας μας. Η υπουργός Πολιτισμού του “επιτελικού” κράτους του κ. Μητσοτακη ανερυθρίαστα δήλωσε πως ο αρχαιολογικός χώρος υπέστη «τη μικρότερη δυνατή φθορά» και πως «το πολύ-πολύ αυτό που θα βλέπουν οι επισκέπτες τις αμέσως επόμενες μέρες είναι λίγο μαύρο στο χώμα. Η εικόνα όμως μιλάει από μόνη της και εκθέτει πλήρως την κυρία υπουργό για το θράσος και την αμετροέπειά της. Το λιγότερο που θα περίμενε κανείς είναι να ζητήσει μια μεγάλη «συγγνώμη» από τον ελληνικό λαό».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 08:37